Share

Hyundai Auto România, prima poziție în topul importatorilor de mașini noi

În primele zece luni ale acestui an Hyundai Auto România a înregistrat o creștere cu 30,3% a vânzărilor față de aceeași perioadă a anului trecut.

După primele zece luni ale anului 2021, Hyundai Auto România înregistrează o creștere a vânzărilor de 30,3% față de aceeași perioadă a anului trecut și urcă pe prima poziție în clasamentul înmatriculărilor de autoturisme noi din import, cu o cota de piață de 7,6%.

Așa cum anunța LifeNews.ro încă de ieri, conform statisticilor DRPCIV, în luna octombrie a acestui an, importatorul conduce clasamentul înmatriculărilor de autoturisme noi de import, cu 965 de unități și o cota de piață de 10%.

„Prioritatea noastră rămâne, în continuare, clientul. În acest moment, mai mult decât oricând, depunem toate eforturile necesare pentru a onora fiecare comandă”, a declarat Teodor Brusalis, director executiv al Hyundai Auto România.

Citește și:
– DRPCIV: În octombrie au fost înmatriculate în România doar 9.608 de autoturisme noi

În prezent, Hyundai Auto România pune la dispoziția clienților o gama variată de autovehicule, dintre care zece modele eco (electrice, hybrid și plug-în hybrid). Obiectivul importatorului este de a se poziționa drept unul dintre promotorii mobilității eco la nivel național.

Compania Hyundai Auto România, parte a grupului Țiriac, este reprezentantul mărcii Hyundai în România din anul 1994 și aduce pe piața națională 15 modele ale mărcii, atât din gama autoturismelor, cât și din cea a autovehiculelor comerciale. Fondată în 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat în Hyundai – Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producător auto mondial începând din anul 2007.

Citește și:

Leave a Comment