Share

CES 2024: Cel mai important produs Apple din ultimii ani, în vânzare de pe 2 februarie

Începând cu 19 ianuarie fanii produselor Apple din SUA pot comanda Vision Pro, intrarea în magazine a gadgetului fiind programată pentru 2 februarie 2024.

Considerat cel mai important produs Apple din ultimii ani, Vision Pro va avea, în SUA, un preț de 3.499 de dolari și va putea fi achiziționat de la începutul lunii februarie.

Dispozitivul îmbină realitatea virtuală cu cea augmentată, o experiență pe care compania din Cupertino o numește „spatial computing”. Acesta este conceput pentru interacțiuni mai captivante prin aplicații de tip FaceTime, dar și pentru jocuri, video sau activități de producție. Prezentat, așa cum ați aflat de la LifeNews.ro, în iunie 2023, Vision Pro este primul hardware complet nou al Apple de când compania a lansat ceasul său inteligent în 2015.

„Era calculului spațial a sosit. (…) Vision Pro este cel mai avansat dispozitiv electronic de consum creat vreodată. Interfața sa de utilizator revoluționară și magică va redefini modul în care ne conectăm, creăm și explorăm”, a declarat Tim Cook, șeful Apple Inc.

Noul dispozitiv propulsează Apple în competiția cu Meta Platforms Inc. și cu alți producători de gadgeturi de realitate augmentată și virtuală. Apple Vision Pro este mult mai scump decât modelele rivale, dar include caracteristici de vârf precum ecrane duale 4K și procesoare la înalta calitate Mac.

Conform Blomberg, compania americană îi va direcționa pe clienți să cumpere produsul în magazinele sale proprii, deoarece acesta necesită reglaje de precizie în cazul fiecărui individ pentru o funcționare corectă. De asemenea, compania a anunțat că va percepe între 99 și 150 de dolari pentru lentilele care respectă anumite prescripții medicale.

Chiar în aceste zile Apple găzduiește la sediul său central sute de angajați ai magazinelor de retail pentru a îi instrui cu privire la modul de vânzare și utilizare al dispozitivului.

Citește și:

Leave a Comment