Share

Primăria Sectorului 2 din București pregătește 47 km de piste pentru biciclete

Consiliul Local al Sectorului 2 a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru amenajarea a peste 47 de kilometri de piste de biciclete, finanţarea de peste 53 de milioane de lei cu TVA urmând să fie asigurată prin PNRR.

Primăria Sectorului 2, în calitate de lider de parteneriat, împreună cu municipalitatea, beneficiază de finanţare europeană nerambusabilă pentru implementarea proiectului „Amenajare piste de biciclete pe raza Sectorului 2 al Municipiului Bucureşti”, finanţat prin intermediul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Instituția a încheiat un contract având ca obiect prestarea serviciilor de proiectare tehnică pentru acest obiectiv de investiţii, având obligativitatea de a transmite la autoritatea de management hotărârea pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici.

Conform hotărârii adoptate, urmează să se realizeze treisprezece trasee.

Proiectantul este răspunzător pentru estimările financiare din devizele generale, pentru cantităţile ce au stat la baza estimărilor, pentru analiza privind situaţia reală din teren şi pentru conţinutul studiului de fezabilitate, mai prevede actul normativ.

Citește și:

Leave a Comment