Share

Rețeaua BMW se extinde la Baia Mare cu un nou showroom al Group West Motors

Centrul multimarcă din Baia Mare al Group West Motors integrează un showroom BMW organizat după noua paradigmă a mărcii „Retail.Next”.

Group West Motors, centrul integrat BMW din Satu Mare, se extinde acum cu un proiect nou la Baia Mare, o zonă care nu era reprezentată până acum pentru clienţii mărcii.

Proiectul din Baia Mare completează investiția de aproximativ două milioane de euro în centrul multimarcă Group West Motors MM cu un spaţiu dedicat BMW. Noul centru asigură operaţiuni de vânzare şi service BMW şi creează 10 locuri de muncă, un showroom după cel mai moderne standarde ale mărcii, precum şi patru puncte de lucru pentru mecanică, inclusiv pentru automobile electrice.

Este primul shoowroom local organizat după noua paradigmă a mărcii „Retail.Next”. Acesta combină un design nou, deschis, de tip lounge, cu un set puternic de instrumente digitale, mai conectate. Clientul poate realiza configurația automobilului dorit pe un device propriu, precum un smartphone sau laptop, ca apoi aceasta să fie oricând transferată către sistemele multimedia din showroom. Astfel experienţa descoperirii mărcii se poate face într-un mediu mai familiar şi poate fi continuată fluent în showroom şi, înapoi, acasă.

Conform oficialilor BMW România, transformarea din showroom este susţinută de o nouă filozofie de design care face tranziţia de la o prezentare liniară a automobilelor, la un spaţiu care are clientul ca punct central. Un punct important este legătura dintre lumea digitală şi cea reală, care combină soluţii BYOD (Bring Your Own Device) cu displayuri de calitate şi pe viitor chiar posibilitatea de a folosi sisteme de realitate virtuală.

„Lucrăm local cu eroi locali. Avem în Group West Motors un partener valoros care a încheiat ultimii ani cu o creştere constantă de peste 30%. Acum echipa din nordul României face un pas important de extindere şi are ocazia de a fi prima care deschide drumul către o nouă filozofie de prezentare a mărcii. Mai digitală, mai flexibilă, mai aproape de client”, declară Josef Reiter, directorul general al BMW Group România.

În același timp, Áron Márton, directorul Group West Motors, consideră că îmbinarea afacerilor cu pasiunea este acum confirmată printr-o nouă investiţie „care aduce în premieră un nou standard de prezentare al mărcii în România. Nu este doar despre digital şi modern, aş vrea să vorbesc şi despre istorie. Cei care ne cunosc ştiu de pasiunea noastră pentru automobilele de epocă şi faptul că în atelierul nostru de service restaurăm automobile istorice de valoare, o dovadă a pasiunii şi calităţii noastre”

Citește și:

Leave a Comment