Share

Renault Megane E-TECH Electric, prețuri apropiate de Zoe

Francezii de la Renault au anunțat astăzi prețurile pentru modelul Megane E-TECH Electric, vehicul care ajunge în februarie pe piața din România.

Proaspăt intrat în lumea mașinilor cu emisii zero, Renault Megane E-TECH Electric, face parte dintr-un ecosistem în care vehiculul reprezintă o platformă hardware ce găzduiește software de ultimă generație și conectivitate optimizată pentru a oferi experiențe noi.

Conform producătorului, Megane E-TECH Electric oferă clienților performanțe echilibrate și optimizate, la un preț rezonabil. Diferitele versiuni ale gamei acoperă majoritatea nevoilor clienților atât pentru utilizare zilnică, cât și pentru călătorii de weekend sau vacanțe.
În România, vehiculul 100% electric va avea trei niveluri de echipare : Equilibre, Techno și Iconic.

Nivelul de echipare Equilibre are în dotare un pachet de baterii de 40 kWh și un motor electric de 130 CP. Prețul de vânzare începe de la 32.900 de euro. Equilibre este dotat cu senzori de ploaie, faruri LED, asistență pentru menținerea benzii, avertizare de coliziune frontală, cameră video spate și jante din aliaj de 18″.

Prețul pentru nivelul de echipare Techno începe de la 40.900 de euro. În această versiune, vehiculul este dotat cu baterie de 60 kWh și motor electric de 220 CP. În plus, are un ecran de 12 inch, faruri direcționale, volan încălzit, șase difuzoare audio, servicii Google Automotive +, iluminare ambientală, oglindă centrală cu auto reglare. Jantele sunt de 20 inch.

Iconic este nivelul de echipare superioară și are un preț care pornește de la 45.400 de euro. În plus față de nivelul de echipare Techno are interior personalizabil cu scaune din piele, senzori față, spate, laterali, sistemul multimedia premium OpenR Link și caroserie biton.

Oficialii Renault au menționat și că, încă de la lansare, va fi disponibilă o ofertă specială de credit „3 ani fără griji” de la 200 EUR/ lună (TVA inclus) cu pachet de întreținere și asistență rutieră incluse.

O parte din experiența cu Megane E-Tech Electric se referă și la conectivitate. Pentru a rămâne mereu la zi, mașina vine cu un plan de date gratuit de cinci ani pentru sistemul OpenR Link, care permite actualizarea automată a firmware-ului (FOTA).

Megane E-Tech Electric are o garanție de trei ani (cu asistență 24 de ore, șapte zile pe săptămână) și o garanție de opt ani (sau 160.000 km) pentru baterie.

În România, cataloagele pentru comenzi vor fi deschise în februarie 2022, la timp pentru următorul program Rabla Plus.

Tot la noi, prețurile modelului electric Zoe, fratele mai mic dar, în același timp, mai bătrân, al lui Megane E-Tech Electric debutează de la 30.620 de euro. În același timp, modelele Volkswagen ID.3 și ID.4 au prețuri care încep de la 37.635 de euro, respectiv, 48.230 de euro.

Toate detaliile aflate de LifeNews.ro la prezentarea de la expoziția auto de la Munchen din această toamnă le puteți găsi aici.

Citește și:

Leave a Comment