Share

Night Series, modul Mercedes-Maybach de a scoate în evidență luxul

Mercedes-Maybach a prezentat pachetul estetic Night Series, o nouă demonstrație de forță în domeniul luxului pe roți.

Mercedes-Maybach Night Series aduce în plus față de luxul exclusivist al modelelor de serie noi detalii precum elemente cromate întunecate, suprafețe ce reflectă lumina ca o bijuterie sculptată și interioare care duc designul mărcii la un nou nivel.

„Brandul Mercedes-Maybach continuă să fie extrem de popular printre cunoscători, la nivel mondial, și suntem mândri să oferim o experiență auto care cuprinde tot ce este mai bun din tradiție și progres prin intermediul unor produse aliniate la tendințele și aspectele culturale”, a declarat Michael Schiebe, CEO al Mercedes-AMG GmbH și director al unităților de afaceri Mercedes-Benz G-Class & Mercedes-Maybach.

Pachetul Night Series este conceput pentru trei modele Mercedes-Maybach – EQS SUV, Clasa S și GLS și include elemente crom închis, detalii din aur roz, un design inovator al jantelor, precum și decorațiunea interioară în zig-zag.

În cazul SUV=-ului Mercedes-Maybach EQS, farurile individuale sunt ornamentate cu o emblemă roz auriu, cu finisaje cromate întunecate. Panoul grilei este evidențiat cu dungi întunecate, în timp ce inserțiile de admisie a aerului din bara de protecție față sunt finisate cu un model cromat închis al emblemei Maybach.

Mercedes-Maybach Clasa S Night Series înglobează în faruri elemente roz-auriu cu crom metalic. Acestea se adaugă la silueta elegantă și alungită a designului, accentuată de cele două ornamente vizibile ale țevilor de eșapament din crom închis și negru.

Night series GLS se remarcă prin partea frontală complexă, cu elemente elegante de crom închis, inclusiv o stea Mercedes verticală pe capotă, grila radiatorului, piesele de finisaj și emblema Maybach în priza de aer laterală.

Citește și:

Leave a Comment