Share

Geaca de 243.200 de dolari a Oliviei Newton-John

O licitație organizată chiar de Olivia Newton-John a pus la dispoziția doritorilor peste 500 de obiecte aparținând vedetei. Printre acestea, celebra geacă din filmului „Grease”.

Geaca din piele neagră pe care Olivia Newton-John a purtat-o în filmul „Grease” ‘Grease’ s-a vândut la licitaţia organizată în Beverly Hills cu suma de 243.200.

Conform agenției dpa, actriţa australiană, în vârstă de 71 de ani, a organizat această licitaţie în scopuri caritabile pentru strângerea de fonduri ce vor fi donate spitalului oncologic pe care l-a înfiinţat la Melbourne.

Celebra geacă a fost purtată de Olivia Newton-John în scena finală a musicalului „Grease” când a cântat alături de partenerul său din film, John Travolta, cântecele „You’re the One That I Want” şi „We Go Together”.

Alături de geacă, actriţa a pus la licitație şi pantalonii din piele neagră, precum şi o fotografie care îi poartă autograful pentru suma de 162.500 de dolari.

Deși au fost licitate aproximativ 00 de obiecte ale vedetei, ea a precizat că nu se va despărţi de toate obiectele pe care le-a primit de-a lungul carierei sale impresionante.

„Sunt câteva bijuterii pe care vreau ca fiica mea să le poarte. Câteva articole vestimentare care îmi plac foarte mult şi premiile mele Grammy”, a precizat ea.

Printre cele patru premii Grammy câştigate de Olivia Newton-John se află şi trofeul ce i-a fost atribuit în 1974 pentru piesa „I Honestly Love You” la categoria „înregistrarea anului”.

Leave a Comment