Share

VIDEO BMW și Mercedes-Benz, schimb de amabilități cu ocazia pensionării lui Dieter Zetsche

În stilul deja cunoscut al schimburilor de mesaje mai mult sau mai puțin directe, cei doi giganți germani, BMW și Mercedes-Benz, au atras astăzi din nou atenția „înțepându-se” discret pe tema pensionării lui Dieter Zetsche, fostul șef al grupului Daimler.

Cei care au deschis de această dată „ostilitățile” au fost bavarezii de la BMW. Într-un mesaj video postat pe platformele de socializare, aceștia i-au mulțumit lui Dieter Zetsche „pentru atât de mulți ani în care a inspirat concurența”. Numai că, în mesajul video purtând titlul „pensia este atunci când poți fi tu însuți…”, fostul șef Daimler și Mercedes-Benz își ia adio de la colegi și apoi merge acasă pentru a scoate la plimbare din garajul personal un BMW i8 de toată frumusețea. Bineînțeles că aceste scene cu mustăciosul Zetsche la bordul unui BMW sunt filmate cu ajutorul unei sosii.

Postat astăzi la ora 11 a României, mesajul bavarezilor a primit un răspuns de la Stuttgart cinci ore mai târziu . „Mulțumim BMW pentru sugestia amabilă – dar suntem siguri că deja a decis să treacă la EQ”. Cu referire, desigur, la gama electrică EQ a celor de la Mercedes-Benz.

Astăzi, Dieter Zetsche a participat la ultima sa întâlnire cu acționarii Mercedes-Benz, după 13 ani în care a condus marca și grupul german. Noul șef al grupului din Stuttgart este, din acest an, Ola Kallenius.

Leave a Comment