Share

evoMAG anunță al doilea val al reducerilor de Black Friday

evoMAG începe astăzi al doilea episod de reduceri de Black Friday, cu discount-uri de până la 75%, și listează noi produse din mai multe categorii.

Conform evoMAG, noul val de reduceri implică cele mai accesate produse, precum telefoane mobile, televizoare, laptopuri, electrocasnice mari și mici, produse pentru casă și grădină, vehicule electrice.

Astfel, printre noile produse disponibile la reducere în al doilea episod al campaniei Black Friday 2021 se află combine frigorifice Samsung la 2.279,9 lei; televizoare OLED LG, la 139 de CM, Smart TV, 4K, la prețuri reduse la jumătate sau laptopuri HP mai ieftine cu 25%, la 1.799 de lei.

Interesul mare pentru achiziții online de Black Friday a determinat și o ajustare a estimării de vânzări pentru această perioadă. Astfel, dacă, inițial, estimarea de creștere a vânzărilor pentru perioada de Black Friday 2021, față de aceeași perioadă a anului trecut, era de 10%, după prima săptămână de la debutul campaniei de reduceri, evoMAG estimează o creștere a vânzărilor de 15%.

A crescut, de asemenea, în această perioadă, și valoarea medie a coșului de cumpărături, ajungând la peste 1.260 de lei, cu 15% mai mare față de cea înregistrată în Black Friday-ul anterior.

Creșterea acestei valori a fost influențată semnificativ de comenzile corporate, plasate de companii, care, în număr mai mare, văd perioada de Black Friday, ca pe o oportunitate de a face achizițiile de care au nevoie. Valoarea comenzilor plasate de companii a urcat la 13% din vânzările totale de la începutul campaniei.

În perioada de Black Friday, evoMAG pune la dispoziția clienţilor mai multe opțiuni de plată.

Citește și:

Leave a Comment