Share
Dacia a dat publicității noile prețuri pentru Logan, Sandero și Sandero Stepway

Dacia a dat publicității noile prețuri pentru Logan, Sandero și Sandero Stepway

La o lună de la prezentarea oficială a celei de a treia generații a modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway, Dacia a anunțat și noile prețuri pentru piața din România.

Așa cum era de așteptat, noile prețuri pentru Logan, Sandero și Sandero Stepway sunt mai mari decât în cazul generației a doua care va mai fi comercializată doar până la epuizarea stocurilor.

Logan și Sandero sunt disponibile cu trei motorizări, dintre care două alimentate cu benzină (cu puteri de 65 CP, respectiv 90 CP) și o motorizare mixtă benzină-GPL, de 100 CP, sub denumirea comercială ECO-G.

Ambele modele dispun de trei nivele de echipare (Access, Essential și Comfort), oferind astfel un răspuns adecvat pentru așteptările și necesitățile unor categorii largi de clienți atât particulari cât și persoane juridice.

Citește și:
Toate detaliile despre a treia generație Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway

Noile prețuri pentru Logan, variază între 8.400 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Access, cu motorul SCe de 65 CP și 12.950 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort echipată cu motorul TCe 90 CVT. Trebuie menționat că, așa cum era de așteptat, gama de preț este ceva mai ridicată decât în cazul generației anterioare. Astfel, versiunea de bază, Acces, a generației a doua avea până acum un preț de 7.630 de euro.

În cazul Sandero, versiunea Access, echipată cu același motor SCe de 65 CP, este disponibilă la prețul de 8.600 de Euro, în timp ce versiunea Comfort cu motorul TCe 90 CVT afișează un preț identic cu cel al versiunii echivalente a modelului Logan (12.950 de Euro, cu tot cu TVA). Și în cazul Sandero prețurile sunt ceva mai mari. De exemplu, versiunea Acces a generației a doua costa 7.870 de euro.

În ceea ce privește modelul Sandero Stepway, acesta este propus în două versiuni de echipare (Essential și Comfort), cu motoarele TCe de 90 CP și ECO-G de 100 CP. Prețurile variază între 12.050 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Essential cu motorul TCe de 90 CP și 14.050 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort, cu motorul TCe 90 CVT.

Toate modelele beneficiază de garanția de 3 ani sau 100.000 km. Primele livrări sunt programate în cursul lunii decembrie 2020.

Creșterea prețurilor pentru noile modele era așteptată dacă avem în vedere că ele sunt asamblate pe o platformă tehnică nouă, derivată din cea a modelului Renault Clio V.

Citește și:

Leave a Comment