Share

Volkswagen va prezenta noul Golf pe 24 octombrie. Iată prima schiță oficială

Dacă vorbim despre vehicule bestseller, Volkswagen Golf este cu siguranță unul dintre ele. Dezvoltat și îmbunătățit de la o generație la alta, chiar dacă uneori evoluțiile de design au fost minore, vehiculul compact a devenit un model de succes în întreaga lume. Iar viitorul Golf VIII anunță continuarea acestei tradiții.

Conform oficialilor companiei germane, peste doar două săptămâni, pe 24 octombrie, Volkswagen va prezenta în premieră mondială cea de-a opta generație Golf, mult mai digitalizată și conectată și, de asemenea, echipată cu o serie de inovații și cu un design extrem de expresiv.

Punctele forte care au făcut din Golf un bestseller la nivel mondial au fost perfecționate în cadrul noii generații. Alături de noua gamă de motorizări eficiente, tehnologia de suspensie a fost și ea îmbunătățită, oferind noului model un plus de agilitate. Golf VIII devine, de asemenea, un trendsetter în ceea ce privește ecosistemul interior al mașinii, mai digitalizat și conectat, cu funcții inovatoare de conducere asistată și cu servicii și dotări bazate cu predilecție pe online.

Designul său exterior este mai dinamic ca oricând, deși poate fi instantaneu recunoscut drept un Golf din toate unghiurile. Interiorul oferă modelului compact un aspect fresh datorită culorilor, tapițeriei și noului afișaj digital de bord.

Noua generație Golf urmează să intre pe piață în luna decembrie a anului în curs. În primele șapte luni ale acestui an, Golf VII a fost comercializat în Europa în 290.755 de exemplare menținându-se pe prima poziție în clasamentul înamtriculărilor de autoturisme.

Citește și:

Volkswagen Golf VIII

Leave a Comment