Share

Preşedintele Turciei, testat pozitiv la o zi după revenirea de la Kiev

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a anunţat sâmbătă că el şi soţia sa, Ermine, au fost testaţi pozitiv la coronavirus, dar că nu au simptome severe

„După ce am avut simptome uşoare, soţia mea şi cu mine am fost testaţi pozitiv. Din fericire avem o infecţie uşoară, despre care am aflat că este din cauza variantei Omicron”, a scris președintele Erdogan pe Twitter.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom învinge boala. Vom continua să lucrăm de acasă. Ne dorim să vă rugaţi pentru noi”, a adăugat preşedintele turc, care este vaccinat şi va împlini luna aceasta vârsta de 68 de ani.

El a efectuat joi şi vineri o vizită în Ucraina pentru a încerca o mediere în conflictul acesteia cu Rusia, iar sâmbătă dimineaţă, după ce i s-a confirmat diagnosticul, a participat prin videoconferinţă la deschiderea unui proiect rutier în oraşul Zonguldak, situat pe ţărmul Mării Negre.

Potrivit unui consilier al său, preşedintele turc va rămâne în apartamentul său din Istanbul timp de o săptămână, după care va efectua încă un test.

Citește și:

Leave a Comment