Share

Porsche vinde biciclete electrice la preț de Dacia Logan

eBike Sport și eBike Cross sunt cele două noi biciclete electrice pe care marca Porsche le oferă începând din această săptămână clienților.

Porsche își extinde gama de produse de e-mobilitate și pune în vânzare două noi biciclete, ambele reflectând designul atemporal, caracteristici tehnice remarcabile și fascinația mărcii Porsche.

Conform companiei, caracteristicile tehnice aferente Porsche eBike Sport fac biciclete un partener ideal pentru viața de zi cu zi, în timp ce Porsche eBike Cross este util pe teren accidentat. Cadru din carbon, suspensie performantă, o formă inspirată de liniile modelului electric Taycan, un motor puternic și frâne de înaltă performanță sunt doar câteva dintre caracteristicile care justifică, în opinia oficialilor companiei, prețul prohibitiv al noilor biciclete. Ambele modele au fost dezvoltate în colaborare cu expertul în e-mobilitate Rotwild și sunt fabricate în Dieburg, Germania.

Porsche eBike Sport, varianta pentru asfalt

Porsche eBike Sport

Porsche eBike Sport este perfect pentru plimbări zilnice, fie în oraș, fie în mediul rural, în drum spre serviciu sau pentru ca utilizatorii să se poată bucura de timpul lor liber. Noul motor ultra-compact Shimano EP8, care asigură deplasarea cu până la 25 km/h, și sistemul electronic de schimbare a vitezelor asigură performanțe optime pe asfalt.

Grație frânelor de înaltă performanță Magura care sunt integrate în ghidon, Porsche eBike Sport are un design curat și compact. Acesta este subliniat și de luminile LED M99 de la specialistul în iluminat Supernova care sunt încorporate în tija ghidonului și în șaua aerodinamică. În plus, componentele de suspensie de înaltă performanță, cum ar fi furca Magura, amortizorul Fox, și anvelopele fără crampoane, oferă o plimbare plăcută atât pe asfalt cât și pe alte suprafețe plane, fără denivelări majore.

eBike Cross, o bicicletă Porsche pentru teren accidentat

Modelul eBike Cross se simte perfect pe teren accidentat. Motorul Shimano își demonstrează capacitatea deplină pe teren dificil și oferă performanțe maxime. Frânele de înaltă performanță Magura-MT Trail au discuri de mari dimensiuni și sunt rezistente la temperaturi înalte, iar sistemul de schimbare mecanică a vitezelor cu 12 trepte Shimano XT permite modificări rapide în funcție de nevoile utilizatorilor.

Ambele modele dispun de un afișaj color Shimano, care prezintă nu doar viteza de deplasare, ci și distanța parcursă și autonomia în timp real. Ambele modele au fost inspirate de modelul electric sportiv Porsche Taycan.

Din nefericire, pe lângă toate aceste detalii extrem de atractive, cei de la Porsche au oferit și o informație mai puțin plăcută pentru potențialii cumpărători: prețul pentru eBike Sport este de 9.990 de euro, iar cel pentru eBike Cross de 7.990 de euro.

Citește și:

Leave a Comment