Share

Nou hotel de 5 stele deschis la Mamaia. „Cea mai mare investiție hotelieră din România din ultimii 30 de ani”

Nordis Group inaugurează hotelul de 5 stele Nordis Mamaia, o investiție pe care compania o prezintă drept „cea mai mare din industria hotelieră din România din ultimii 30 de ani”.

Nordis Mamaia devine cel mai mare hotel din lanțul hotel & residence de cinci stele din portofoliul Nordis Group și va fi deschis tot timpul anului. Cu o capacitate de 712 de spații de cazare – camere și apartamente cu două și trei camere – cu vedere spre mare sau lac, hotelul Nordis Mamaia se remarcă printr-un design aparte, soluții tehnologice inovatoare și un mix complet de facilități, printre care cel mai mare spa de pe litoral, dispus pe nu mai puțin de 3.200 mp.

„Ne pregătim pentru cel mai bun an din istoria Nordis, întrucât zilele acestea deschidem Hotelul Nordis Mamaia și intrăm în etapa de soft opening. Organizăm un Revelion extravagant pentru a sărbători împreună cu partenerii și clienții noștri acest moment extraordinar. Intrăm în 2024 cu un obiectiv important, acela de de a oferi experiențe memorabile turiștilor noștri, ceea ce va conduce către un grad de ocupare ridicat pentru hotelul nostru. Vrem să dovedim faptul că România merită să fie pe lista țărilor cu oferte turistice extraordinare, la același nivel cu standardele internaționale.

Hotelul de cinci stele Nordis Mamaia reprezintă o investiție majoră de circa 100 milioane euro, din totalul de 400 milioane euro, valoare estimată a întregului resort la momentul finalizării. Este un proiect prin care ne dorim să dezvoltăm turismul de lux în România, contribuind la poziționarea țării noastre ca destinație turistică de top în regiune. Am gândit Nordis Mamaia ca un cadru de leisure de 5 stele, care depășește orice așteptări. Natura ne-a oferit avantajul localizării între mare și lac, iar noi am construit, cele mai frumoase clădiri de pe tot litoralul românesc. Nordis Mamaia are prevăzute facilități care acoperă o gamă extinsă de servicii de relaxare și divertisment și va fi apreciat de turiști din întreaga lume”, a declarat Emanuel Poștoacă, fondator al Nordis Group.

Începând cu 1 ianuarie 2024 încep rezervările pentru toți turiștii care vor dori să experimenteze stilul de viață oferit de Nordis și facilitățile din cadrul hotelului, aceștia fiind așteptați din a doua jumătate a lunii ianuarie. Serviciile oferite sunt disponibile tot timpul anului, iar datorită poziționării între mare și lac. Conform oficialilor companiei, „un sejur la Nordis Mamaia favorizează efectele bluehealth – de îmbunătățire a sănătății și a stării de spirit, indiferent de sezon”.

„Împreună cu echipa Nordis Group marcăm un succes extraordinar și după o activitate intensă am reușit să creăm o echipă închegată și să avem totul pregătit pentru inaugurare. Strategia de intrare pe piață a unui hotel de cinci stele necesită un proces laborios, în care componenta serviciilor este extrem de importantă. Întreaga experiență acumulată în resorturi ultra-luxury se transpune în alinierea serviciilor Hotelului Nordis Mamaia la cel mai înalt nivel de ospitalitate și converge în transfer de know-how oferit întregii echipe. Odată cu hotelul, deschidem o serie de facilități care cu siguranță constituie atracții pentru turiștii interesați de servicii de cinci stele. Spa-ul este vedeta Hotelului, acolo unde zona de piscine conferă un mediu de wellness deosebit. Mă simt onorat că am ocazia să fiu un dirijor al acestui hotel extraordinar”, declarat și Corneliu Ghimbășanu, directorul general al hotelului de cinci stele Nordis Mamaia.

La finalizarea întregului complex, Nordis Mamaia hotel & residence va dispune de o gamă largă de facilități – 12 cafenele, baruri și restaurante cu o ofertă culinară variată, axată pe fine dining, 5 piscine, inclusiv pentru copii, cel mai mare SPA dintr-o rețea hotelieră din România, galerie comercială, cinema VIP, beauty salon, centru de fitness dotat cu echipamente de ultimă generație, club pentru copii și sală de gaming, centru de conferințe și evenimente, cazinou, sală polivalentă cu 1000 de locuri, ballroom, ponton pe lac. În cadrul resortului este prevăzută și o clinică de recuperare medicală, care va întregi pachetul de servicii wellness și va contribui la clasificarea ansamblului drept destinație de wellbeing.

Grupul de firme Nordis – care împlinește 15 ani de activitate în 2023 – este format din companiile Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Arhitectură, Nordis Hotels, agenția imobiliară Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel, Nordis Property Management și Fundația Nordis.

În perioada următoare, Nordis Hotels se va evidenția în cadrul grupului, sub conducerea lui Corneliu Ghimbășanu, General Manager al Hotelului Nordis Mamaia, cu peste 30 de ani de experiență în industria hotelieră, specializat în resort-uri ultra-luxury. În ultimii 12 ani, noul director general a activat în celebrul lanț de hoteluri ultra-luxury Aman Resorts, probabil cea mai exclusivistă rețea de resorturi de cinci stele.

Leave a Comment