Share

Metroul nu circulă în noaptea dintre ani. STB începe 2021 cu program de duminică

Oficialii Metrorex au anunțat că în noaptea de 31 decembrie 2020 – 01 ianuarie 2021, trenurile de metrou nu vor circula, iar STB menționează că pe 1 ianuarie va funcționa ca într-o zi de duminică.

Gabriel Mocanu, directorul general al Metrorex, a anunțat astăzi că metroul nu va circula în noaptea dintre ani din cauza prelungirii stării de alertă.

„Metrorex informează publicul călător că în contextul prelungirii stării de alertă la nivel naţional cauzată de pandemia cu Coronavirus şi în conformitate cu dispoziţiile legale – H.G. nr. 1065/11.12.2020, în noaptea de 31 decembrie 2020 – 01 ianuarie 2021, trenurile de metrou nu vor circula!”, anunță oficialii Metrorex.

De asemenea, în primele trei zile ale anului, trenurile de metrou vor circula conform graficelor din week-end.

„În zilele libere de 1, 2 şi 3 ianuarie 2021, acordate cu ocazia Anului Nou, trenurile de metrou vor circula pe toate magistralele la un interval de 9 minute, conform graficelor pentru zilele de week-end şi sărbători legale, în caz de necesitate fiind disponibile 5 trenuri care vor fi introduse suplimentar”, a precizat directorul general al Metrorex.

Deși nu s-au obosit să anunțe oficial, cei de la STB vor funcționa în zilele de 1 și 2 ianuarie conform programului unei zile de duminică.

Leave a Comment