Share

Mari probleme de trafic la această oră pe drumurile naționale

Centrul Infotrafic al Poliției Române a anunțat că, la ora 18.30 traficul era blocat pe DN7 – Valea Oltului. De asemenea, pe DN1 se circulă cu mare dificultate în zona Azuga, iar pe autostrăzile A1 și A2 sunt segmente cu trafic îngreunat.

Centrul Infotrafic al Poliției Române a anunțat că pe DN 7, la kilometrul 247+800 de metri, între localităţile Boiţa şi Lazaret, judeţul Sibiu, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un TIR care circula regulamentar. În urma impactului conducătorul auto a decedat, iar pasagerul din dreapta a fost rănit grav, fiind transportat de urgenţă la spital. Se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor comiterii evenimentului rutier. La ora 18.10 traficul era blocat pe ambele sensuri de mers.

Pe Drumul Național 1, în zona stațiunii Azuga, traficul se desfășoară cu mare dificultate. De altfel, pe întregul tronson dintre Predeal și Bușteni se circulă cu viteză foarte redusă din cauza numărului mare de vehicule care se întorc spre București. Și pe Autostrada A1 s-a format o coloană lungă în zona podului peste Argeș de la km 36. Șoferii care merg spre București trebuie să aibă mare grijă la apropierea de zona menționată pentru a putea frâna și opri în condiții de siguranță.


Pe Autostrada A2, Constanța – București sunt mai multe zone în care circulația se desfășoară cu viteză redusă din cauza aglomerației. În special în zona Valu lui Traian și a stației de taxare de la Cernavodă șoferii trebuie să acorde o mare atenție traficului și să circule prudent.

Leave a Comment