Share

Premierul Dăncilă ia în calcul demiterea șefului CNAIR

Premierul Viorica Dăncilă a declarat aseară că ia în calcul şi în prezent demiterea şefului CNAIR, Narcis Neaga.

Într-o emisiune TV Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă îşi menţine declaraţia de anul trecut privind demiterea lui Narcis Neaga dacă nu se construiesc 100 de kilometri de autostradă. „Iau în calcul şi acum acest lucru (n.r. demiterea lui Neaga)”, a spus Dăncilă.

Premierul a anunţat că la nivelul Guvernului va fi înfiinţat un departament pentru infrastructură care se va afla în subordinea şefului Guvernului. „Legat de autostrăzi (…) voi face un departament pentru infrastructură, pentru investiţii în subordinea primului ministru pentru că văd că fiecare a venit cu promisiuni, a spus 100 de km, facem 60 de km. Nu pot să-mi asum până nu voi face acest departament şi în fiecare săptămână membrii departamentului vor veni cu raportări publice asupra obiectivelor pe care le avem. (…) Vedem că apar în spaţiul public din ce în ce mai multe probleme sesizate şi vreau să ridic eu aceste obstacole să vedem atunci ce motive mai au să nu ducă la bun sfârşit ceea ce au promis”, a mai afirmat Viorica Dăncilă.

În urmă cu mai bine de o săptămână și Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc l-a amenințat pe Narcis Neaga cu demiterea. „Domnul director Neaga este în evaluare, aţi văzut că ieri am fost pe autostrăzi, o să mă duc şi săptămâna viitoare şi în acest weekend pe tronsoane de autostrăzi unde se lucrează, după care voi veni cu propriile mele concluzii vivazi de kilometrii care vor fi deschişi, dar şi vizavi de activitatea domnului Neaga din ultima perioadă”, spunea, pe 10 iunie, ministrul Transporturilor.

Citește și:

Leave a Comment