Share

Majoritatea zborurilor Wizz Air rămân suspendate până pe 14 mai, iar deschiderea bazei de la Timișoara se amână

Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, Wizz Air, a anunțat astăzi că mai multe rute rămân suspendate până pe 14 mai inclusiv, iar redeschiderea bazei de la Timișoara este amânată pentru 15 mai.

Conform Wizz Air, rutele din România către Franța, Germania, Italia, Spania, Austria, Belgia, Olanda, Elveția și Marea Britanie rămân suspendate până pe 14 mai inclusiv.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

Wizz Air menționează că își cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricții de călătorie clienților și îi asigură că siguranța și binele pasagerilor și ale echipajului rămân principalele priorități ale companiei.

Wizz Air operează o flotă de 121 de aeronave Airbus A320 și A321, una dintre cele mai tinere flote din lume și oferă mai mult de 710 rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 154 de destinaţii din 45 de ţări. Operatorul aerian a fost alegerea preferată a 40 de milioane de pasageri în ultimele 12 luni. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

Leave a Comment