Share

Harley-Davidson, oprește temporar producția motocicletelor sale electrice LiveWire

Celebra companie producătoare de motociclete Harley-Davidson a oprit producția şi livrarea primelor sale motociclete electrice după descoperirea unei defecţiuni.

Producătorul american a precizat că a descoperit „condiţii anormale” la modelul LiveWire, care a început să fie livrat dealerilor săi la finalul lunii septembrie. Acum, Harley-Davidson efectuează teste şi analize suplimentare.

Deşi compania a dat asigurări că testările „progresează bine”, nu a fost prezentată o dată la care s-ar putea relua producţia.

LiveWire – al cărei cost în SUA este de 29.799 dolari – este disponibil pentru precomenzi din luna ianuarie a acestui an. Motocicleta are o baterie de 15,5 kWh care îi asigură o autonomie de 240 km. Sistemul de propulsie, denumit Revelation, dezvoltă 105 CP.

Motocicletele Harley-Davidson, preferate de așa-numiții „baby boomers”, nu sunt la fel de populare în rândul generaţiei millennials, mulţi dintre aceştia preferând să îşi cheltuiască banii pentru a-şi plăti creditele la casă, automobil sau cele pentru studii.

Leave a Comment