Share

Ariana Grande, salvată de la moarte de prieteni, fani și muzică

Anul 2018 a fost unul extrem de dificil pentru vedeta pop Ariana Grande. Două drame i-au făcut viața un iad, iar prietenii, fanii şi muzica i-au salvat viaţa.

Ocupantă a primei poziții în clasamentul britanic al celor mai bune albume pentru a treia săptămână la rând, Ariana Grande a declarat că fanii şi muzica sa i-au salvat viaţa după un an extrem de dificil, marcat de moartea fostului său prieten, Mac Miller, în luna septembrie, şi de ruperea logodnei cu Pete Davidson în luna octombrie.

Cu puţin înainte de a începe cel de-al treilea turneu din carieră, cântăreaţa, în vârstă de 26 de ani, a mărturisit fanilor de pe Instagram că se reface încă după un an greu şi are emoţii înainte de a pleca din nou la drum.

„Vreau doar să vă spun cât de recunoscătoare sunt pentru viaţa mea, pentru oamenii din ea, pentru momentele bune şi pentru provocări, pentru bucurie şi durere”, a scris ea, adăugând că prietenii, fanii şi muzica sa i-au salvat viaţa.

„Încă mă refac, însă mă simt mult mai bine în ultima vreme (…). Vă mulţumesc pentru tot. Vă sunt profund şi etern recunoscătoare”, a adăugat vedeta, conform BBC, citat de Agerpres, în mesajul emoţionant postat pe reţeaua de socializare.

©Lifenews.ro – Articolele lifenews.ro pot fi preluate în limita a 500 de semne și doar cu acordul redacției.

 

Leave a Comment