Share

Madonna a fost infectată cu noul coronavirus

Celebra cântăreață și actriță Madonna a mărturisit că a suferit de Covid-19 la începutul lunii martie, la încheierea turneului său la Paris.

Conform agenției spaniole EFE, în luna martie, Madonnei i-au fost detectaţi anticorpi la testul pentru coronavirus dovadă că a fost infectată cu noul coronavirus.

Madonna a făcut dezvăluirea într-o postare pe Instagram în care a anunțat și că a donat un milion de dolari unui fond de ajutor internaţional pentru dezvoltarea unui vaccin şi a unor tratamente împotriva noului coronavirus.

„Când cineva iese pozitiv la anticorpi înseamnă că a avut virusul, ceea ce clar mi s-a întâmplat şi mie când am fost bolnavă, la încheierea turneului meu la Paris, în urmă cu şapte săptămâni”, a scris vedeta.

În vârstă de 61 de ani, Madonna a precizat că restul echipei care o însoţea la repetiţii şi pe scenă a fost de asemenea bolnavă în acea perioadă.

„Toţi am crezut că avem o gripă mai gravă. Mulţumesc lui Dumnezeu că acum suntem toţii bine şi sănătoşi. Sper ca asta va clarifica lucrurile pentru cei care s-au grăbit să facă afirmaţii. Informaţia înseamnă putere!”, a precizat vedeta.

Săptămâna trecută, Madonna a fost una dintre participantele la o conferinţă internaţională a donatorilor organizată de Uniunea Europeană pentru dezvoltarea de metode noi de diagnosticare, tratament şi un vaccin universal împotriva coronavirusului, la care SUA nu au participat.

Leave a Comment