Share
Colaborare Franck Muller – Rolls-Royce: Wraith Black Badge

Colaborare Franck Muller – Rolls-Royce: Wraith Black Badge

Ceasul emblematic al casei Franck Muller, Crazy Hours, este liantul care a adus alături manufactura elvețiană și producătorul britanic de mașini de lux.

Inspirați de extravagantul Crazy Hours, Franck Muller și Rolls-Royce Motor Cars Geneva ai decis să pună la punct un parteneriat care să pună în evidență spectaculosul Rolls-Royce Wraith Black Badge.

Pentru că „bespoke” a devenit un sinonim pentru Rolls-Royce, programul producătorului britanic de mașini de lux care permite clienților să-și facă autovehiculul la fel de unic ca propria amprentă se extinde către lumea ceasurilor. De altfel, Rolls-Royce Motor Cars Geneva are o tradiție îndelungată în facilitarea proiectelor excepționale de personalizare a mașinilor pentru clienți. Născut din alianța dintre producătorul de ceasuri și cel de mașini, modelul special Rolls-Royce „Crazy Hours” reflectă spiritul ambilor parteneri, de la selecția culorilor până la detaliile unice.

Pentru a pune în evidență capodopera celor de la Rools-Royce, manufactura Franck Muller a decis să realizeze o colecție unică Crazy Hours dedicată acesteia.

Colecția de ceasuri are spectaculosul cadran Crazy Hours al lui Franck Muller, cu cifrele amplasate într-o ordine total neconvențională. Cadranul afișează codurile de culoare și detaliile sofisticate care pot fi găsite pe tabloul de bord și pe scaunele Rolls-Royce, dar păstrează caracterul inconfundabil Franck Muller.

Calibrul cu o rezervă de putere de 42 de ore este același cu al deja cunoscutelor modele Crazy Hours. Prin urmare, indicatorul orei va „sări” către cifra corespunzătoare orei, în timp ce minutarul se va roti intuitiv.

Pentru cei care nu știu povestea celebrelor mecanisme Crazy Hours, trebuie spus că ordinea numerelor de pe cadran nu este cea tradițională, însă grație geniului lui Franck Muller, indicatorul orei sare de la o oră la alta în ordinea corectă.

Leave a Comment