Share

Tranzacție de 6 milioane de euro pe piața auto românească

Trust Motors, importatorul oficial în România al mărcilor Peugeot, Citroën și DS, va livra o importantă flotă de vehicule către compania de rent a car Klass Wagen.

Parcul auto al Klass Wagen se va extinde în urma tranzacției cu Trust Motors cu un număr de 600 de mașini Peugeot și Citroën, noile modele urmând a fi disponibile clienților începând din luna aprilie a acestui an. Valoarea tranzacției se ridică la peste șase milioane de euro. „Primul trimestru al anului 2019 a adus pentru noi vânzarea unei flote-record de 600 de mașini, livrată către Klass Wagen. Acest lucru înseamnă recunoașterea calității și competitivității mărcilor pe care le reprezentăm în România, marcând în același timp două recorduri: cea mai mare vânzare către o companie de Rent a Car pe plan local și cea mai mare vânzare de flote din portofoliul Trust Motors din primele trei luni ale anului”, a declarat Iulian Grigore, Director de Flote Trust Motors.

Pentru Klass Wagen este a doua tranzacție încheiată cu Trust Motors în ultimii doi ani, în prezent compania oferind clienților săi peste 800 de mașini, modelele Peugeot și Citroën. „Klass Wagen are o relație comercială foarte solidă cu Trust Motors bazată pe seriozitatea companiei și fiabilitatea mărcilor pe care le importă, Peugeot și Citroën. În ultimii doi ani, cel mai mare volum de mașini cumpărate de noi a fost de la Trust Motors: 250 de unități în 2018 și 600 de unități în 2019, acesta din urmă reprezentând și pentru noi un record, respectiv cea mai mare achiziție de la o singură companie auto”, a declarat Norbert Sabou, Director Comercial Klass Wagen.

Modelele livrate în acest an sunt Peugeot 208, Peugeot 2008, Peugeot 3008, Citroën C3, Citroën C3 Aircross și Citroën C4 Cactus. Acestea vor fi folosite de către clienții companiei din întreaga țară.

Trust Motors este importatorul oficial în România al mărcilor Peugeot, Citroën și DS și unul dintre cei mai importanți jucători din industria de profil. Rețeaua de distribuție însumeaza 45 puncte de vânzare în întreaga țară. Klass Wagen este una dintre cele mai mari compani de inchirieri auto pe segmentul retail din Romania cu o flotă de peste 3.000 de autoturisme. Flota de autoturisme este una foarte variată, clienții putând închiria masini din toate categoriile. Reteaua de închirieri Klass Wagen este alcatuita din șapte birouri aflate în Timisoara, Cluj Napoca, Sibiu, Craiova, Iași, Bacău, Otopeni. Incepand cu anul 2018, Klass Wagen este prezent și în Ungaria.

©Lifenews.ro – Articolele lifenews.ro pot fi preluate în limita a 500 de caractere și doar cu acordul redacției.

Leave a Comment