Share

Tot mai multe hoteluri de pe litoralul românesc oferă servicii „all inclusive”

Numărul hotelurilor de pe litoralul românesc cu servicii „all inclusive” va ajunge, în această vară, la 29 şi cumulează peste 13.500 de locuri de cazare, dublu faţă de situaţia din urmă cu cinci ani.

Mult mai târziu decât în Bulgaria sau Turcia, hotelierii români par să fi înțeles că există un număr mare de turiști care preferă hotelurile „all inclusive” și sunt dispuși să cheltuiască bani pentru a avea la dispoziție toate serviciile în baza unei singure plăți.

În sezonul estival din acest an, numărul locurilor „all inclusive” în hoteluri a crescut cu 3.243, respectiv cu 30% faţă de anul trecut. Conform datelor Litoralulromanesc.ro, la finalul verii trecute, în staţiunile de la malul mării erau 23 de hoteluri all inclusive, cu 10.333 de locuri şi, într-un singur sezon, acestea puteau primi peste 205.000 de turişti.

Printre unităţile de cazare care trec la servicii „all inclusive”, chiar „ultra all inclusive” în acest an se află Hotelul Paradiso din staţiunea Mangalia (fostul hotel Siemens şi, ulterior, Mangalia) şi Complexul Blaxy din Olimp, care devine Atrium by The Beach.

Distribuite pe staţiuni, cele 29 de hoteluri sunt amplasate după cum urmează: nouă în Mamaia şi Mamaia Nord, opt în Jupiter şi Cap Aurora, cinci în Venus, câte două în Eforie Nord, Neptun-Olimp şi Saturn, respectiv un hotel în Mangalia.

Potrivit sursei citate, numărul hotelurilor de acest tip aproape s-a dublat faţă de acum cinci ani, când erau pe litoral doar 15 structuri „all inclusive”, şi a crescut de şase ori faţă de acum zece ani, când la mare funcţionau doar cinci astfel de unităţi de cazare.

All inclusive hotel

Citește și:

Leave a Comment