Share

Țiriac Collection prezintă monopostul Red Bull Racing RB6 în perioada 27-29 octombrie 2023

Pentru o perioadă limitată, atmosfera vibrantă a curselor de Grand Prix pătrunde în lumea autovehiculelor de excepție găzduite de Țiriac Collection prin prezentarea monopostului Oracle Red Bull Racing RB6.

Țiriac Collection, singura galerie auto privată deschisă publicului în România, creează o punte între istoria evoluției autovehiculelor și universul captivant și plin de adrenalină al Formulei 1, prin integrarea monopostului Oracle Red Bull Racing RB6.

Astfel, cu ocazia prezentării în premieră a monopostului Oracle Red Bull Racing RB6, la Țiriac Collection au fost planificate evenimente și atracții dedicate publicului, în perioada 27 – 29 octombrie 2023.

În seara zilei de vineri, 27 octombrie 2023, un public limitat de 100 de persoane va avea șansa de a accesa prezentarea în avanpremieră – eveniment exclusivist, contra cost. Simulatoarele Oracle Red Bull și o dezvăluire în cerc restrâns a monopostului vor fi principalele atracții ale serii. Apoi, weeekend-ul 28 – 29 octombrie 2023, aduce porți deschise cu acces gratuit publicului larg la Țiriac Collection.

Misiunea monopostului Oracle Red Bull Racing RB6 a fost aceea de a câștiga. Și de a face asta diferit. Rezonând cu acest deziderat, Țiriac Collection își deschide porțile pentru mașina de Formula 1 ca un tribut adus performanței și pasiunii pentru motorsport, diversificând spectrul de automobile ce au definit istoria vitezei și tehnologiei de vârf.

Monopostul Oracle Red Bull Racing integrat în galeria Țiriac Collection strălucește prin performanțele deosebite înregistrate de modelul RB6. Vehiculul, dotat cu un motor în opt cilindri, ce cȃntarește 95 kg, poate angrena ȋn cursele F1 până la 750 CP, dispunând de o capacitate de 2.400 cmc și dezvoltȃnd 18.000 rpm.

Prin includerea monopostului Oracle Red Bull Racing, diversitatea tipologiilor de vehicule prezente în galeria Țiriac Collection devine si mai bogată, completând suita de automobilele clasice, modele unicat, serii speciale și supercaruri cu design sau performanțe extraordinare.

Pasionații curselor de Formula 1 au acum oportunitatea unică de a participa la dezvelirea în premieră a monopostului Oracle Red Bull Racing RB6 și de a experimenta vibrațiile și emoțiile specifice competițiilor de mare viteză.

În cadrul prezentării în avanpremieră a monopostului Oracle Red Bull Racing RB6 programat în seara zilei de 27 octombrie, între orele 19.00 și 20.00, o sută de pasionați sunt invitați să vizualizeze în premieră spectaculosul exemplar și să pătrundă în uluitorul univers al Formulei 1.

Participarea la evenimentul cu locuri limitate se face pe baza unui bilet de intrare în valoare de 200 de lei, iar locurile se pot rezerva exclusiv online. Completarea formularului va fi urmată de confirmarea organizatorului și de achiziția biletului fizic, de la locația Țiriac Collection, în ora prealabilă evenimentului (mai exact în 27 octombrie 2023, interval orar 18.00 – 19.00).

Această ocazie va oferi unui public privilegiat o experiență de neuitat și șansa de a descoperi secrete fascinante legate de monopostul Oracle Red Bull Racing RB6 – modelul care a marcat începutul evoluției fulminante pentru Oracle Red Bull Racing în Formula 1. Drumul în povestea extraordinară a curselor de Formula 1 va fi ghidat de reprezentanții galeriei Țiriac Collection.

Evenimentele dedicate publicului larg continuă la Țiriac Collection în zilele de sâmbătă, 28 octombrie, și duminică, 29 octombrie, cu prezentarea oficială a monopostului în cadrul unei acțiuni de tip porți deschise.

Cu această ocazie, vizitatorii vor avea oportunitatea să vizualizeze îndeaproape și să exploreze aspectele tehnice și estetice ale monopostului Oracle Red Bull Racing RB6. Accesul în galeria Țiriac Collection se va efectua gratuit, în zilele de 28 și 29 octombrie 2023 în intervalul orar 10.00 – 19.00.

Vizitatorii vor fi totodată întâmpinați cu experiențe unice pregătite în colaboare cu echipa Oracle Red Bull Racing pentru această ocazie specială.

Citește și:

Leave a Comment