Share

Praktiker Real Estate România a achiziționat Vitantis Shopping Center

Praktiker Real Estate România, companie condusă de omul de afaceri Omer Susli, și-a dezvoltat portofoliul de proprietăți prin achiziționarea parcului comerciale din București, Vitantis Shopping Center.

Nouă achiziție a lui Omer Susli prin Praktiker Real Estate are ca țintă un important centru comercial de aproximativ 50.000 metri pătrați construiți pe aproximativ 80.000 metri pătrați de teren.

Vitantis Shopping Center, complex situat pe Șoseaua Vitan-Bârzești, găzduiește retaileri importanți precum Brico Depot, La Cocoș, Casa Rusu, Homefit, Proges sau Arenele LaserMaxx.

Această achiziție se alătură unor alte tranzacții recente de centre comerciale situate în diverse orașe din România. În Râmnicu Vâlcea, Omer Susli a achiziționat un magazin în care își desfășoară activitatea unul dintre cei mai mari retaileri de food, Lidl România. În Tulcea a cumpărat un retail park în care comunitatea locală beneficiază de produsele și serviciile marilor retaileri precum Lidl, Altex și Jysk. În Drobeta Turnu Severin a preluat mall-ul Fortuna Shopping Center, unde se regăsesc Penny, Pepco, Jysk, Romstal, Poștă Română , Bardy Auto, Kava, Mistral etc.

În Bârlad , Omer Susli a achiziționat un magazin în care își desfășoară activitatea Lidl România, precum și o benzinărie Mol, iar în Bistrița a construit primul și cel mai important centru comercial, Bistrița Retail Park, care include numeroși retaileri, printre care se numără Carrefour, Decathlon, Lem’s, Jysk, Sportisimo, Top Shop.

Totodată, Praktiker Real Estate România a regândit structura magazinului din Focșani. În prezent, în această locație se află retailerul Homelux, specializat în comerțul cu amănuntul al mobilei, și Lidl România. În plus, acst spațiu comercial se extinde pentru a-i face loc unui alt retailer important pe piața din România.

Leave a Comment