Share

Începe Geneva Online Motor Show 2020. Festivalul auto al primăverii s-a mutat pe internet

Anularea Geneva International Motor Show GIMS 2020 a obligat producătorii auto să își mute întreaga activitate de promovare a noilor concepte și modele de serie pe propriile pagini web.

Este pentru prima dată în istoria industriei auto când o expoziție auto de nivel mondial se mută, cu arme și bagaje sau, mai exact, cu mașini de serie și concepte, pe internet. Cum anunțul privind anularea Geneva International Motor Show (GIMS) a venit cu doar câteva zile înaintea debutului acestei expoziții, singura soluție a producătorilor a fost prezentare tuturor noutăților online, însă acest demers nu a fost deloc simplu. Pe lângă lupta pentru sloturile orare, companiile au trebuit să găsească rapid modalități de prezentare cât mai atractive și, mai mult decât atât, să reușească să atragă jurnaliștii pe propriile canale web de comunicare.

Află toate detaliile despre noutățile de la Geneva Online Motor Show 2020

Dincolo de problemele organizatorice, ziua de astăzi se anunță un festin pentru pasionații de mașini. Asta pentru că printre vehiculele prezentate se numără concepte precum primul model electric Dacia, Renault Morphoz, BMW Concept i4, Hyundai Prophecy, DS Aero Sport Lounge sau Polestar Precept, precum și mașini de serie ca Mercedes-Benz Clasa E, Volkswagen Golf 8, McLaren Elva, Audi A3 Sportback, Hyundai i20, Renault Talisman facelift, DS 9 sau BMW Seria 3.

Toate cele de mai sus, precum și multe altele, vor putea fi descoperite în următoarele ore pe LifeNews.ro, portal web care a decis să încerce preluarea tuturor informațiilor importante sub titulatura Geneva Online Motor Show 2020. Deși, la fel ca presa din întreaga lume, ne asumăm „vina” de a nu putea prezenta informații de la fața locului și propriile impresii despre vehiculele prezentate, ne dorim să vă aducem aproape toate detaliile importante anunțate de producători.

Citește și:

Leave a Comment