Share

Black Friday la Tarom: Bilete cu prețuri de la 119 euro

Oficialii Tarom au anunțat că operatorul aerian derulează în perioada 12 – 17 noiembrie o campanie Black Friday cu tarife reduse pentru 28 de rute.

Astfel, sunt disponibile bilete cu preţuri începând de la 119 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chişinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino şi Lyon.

De asemenea, tarife de la 139 de euro (dus-întors, cu toate taxele incluse) sunt oferite pentru rute între Bucureşti – Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona, Erevan şi Nisa, în timp ce, de la 159 de euro, pentru călătorii între Bucureşti – Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid şi Londra.

Potrivit companiei aeriene, în ofertă sunt incluse: zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse, un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg (30 kg pentru Roma, Amman şi Beirut), check-in şi catering la bord.

Oferta este valabilă pentru cursele operate Tarom desfășurate în perioada 29 noiembrie 2019 – 31 octombrie 2020 (data ultimului retur) şi este supusă unor termene şi condiţii speciale. Locurile la aceste tarife sunt limitate.

În plus, compania menţionează că oferta sa implică o perioadă minimă de şedere la destinaţie de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce perioada maximă de şedere la destinaţie este de 30 zile. De asemenea, se acordă o reducere de 90% pentru tariful fără loc pentru primul copil până la vârsta de 2 ani. Rambursarea biletelor achiziţionate prin oferta de Black Friday nu este permisă.

Citește și:

Leave a Comment