Share

Autonom a lansat Blue pe piața de ride hailing din București

Grupul Autonom a anunțat intrarea în funcțiune a serviciului său de ride hailing, Blue. Acesta poate fi folosit, începând cu 21 noiembrie 2023 în București.

În urma unei investiții de peste cinci milioane de euro, serviciul de ride hailing Blue va pune inițial la dispoziție o flotă de 100 autovehicule electrice Tesla Model 3 și Model Y pentru deplasări prietenoase cu mediul în zona metropolitană București. Astfel, clienții Blue vor putea găsi o mașina electrică Tesla disponibilă într-un timp scurt și la un cost rezonabil pentru deplasări în oraș sau către aeroport.

„Considerăm că transportul alternativ trebuie să fie un agent al schimbării pozitive, parte a soluției la problemele de trafic și calitate a aerului din marile orașe. Blue își propune să ofere clienților liniște, siguranță și confort, printr-o soluție adaptată cerințelor publicului, dar și nevoilor orașului. Blue va face accesibile călătoriile cu mașini electrice de înaltă calitate, atât pentru persoane individuale, cât și pentru companii. Pentru anul viitor ne propunem să ajungem la 200 de autovehicule Tesla care să reducă emisiile de CO2 din București cu cel puțin 834 de tone”, a declarat Andrei Stancu, CEO Blue Technology.

Blue poate fi o soluție foarte utilă și pentru companii, acestea având acum la dispoziție o platformă business pentru călătorii de afaceri cu 0 emisii și cu birocrație minima, printr-o singură factură centralizată.

„Suntem bucuroși să anunțăm lansarea acestui nou serviciu, el fiind rezultatul direct al cererilor repetate venite de la clienți, dar și a inițiativei antreprenoriale a colegilor noștri. Ne-am concentrat pe dezvoltarea unei soluții de transport modern și sustenabil, centrată pe standardele de calitate solicitate în piață pentru un serviciu premium, pentru a oferi o alternativă mai puțin poluantă și mai eficientă în ceea ce privește mobilitatea urbană”, a declarat Dan Ștefan, co-fondator Autonom Group.

Serviciul va fi disponibil pentru publicul din București începând cu 21 noiembrie, iar aplicația mobilă poate fi descărcată din App Store și Google Play.

Autonom este o companie cu capital 100% românesc, fondată în 2006 la Piatra Neamț. Firma are ca principale obiecte de activitate leasingul operațional și închirierile auto dar oferă și transferuri cu șofer, închirierea temporară de flote, servicii de fleet management, asistență rutieră, servicii de spălătorie auto și închiriere de echipamente.

Citește și:

Leave a Comment