Share
Mercedes-Benz EQT, conceptul unui minivan care va ajunge pe piață în 2022

Mercedes-Benz EQT, conceptul unui minivan care va ajunge pe piață în 2022

Germanii de la Mercedes-Benz au prezentat conceptul EQT, un viitor vehicul care „va atrage familiștii și clienții care au nevoie de mult spațiu”.

Oficialii Mercedes-Benz Vans au dezvăluit primele informații despre conceptul EQT, un viitor vehicul de serie care va putea transporta până la șapte pasageri. Dotat cu propulsie 100% electrică, vehiculul care va ajunge pe piață chiar anul viitor se alătură gamei de modele EQ a companiei germane care include în prezent EQA, EQB, EQC, EQS și EQV.

Fără a da detalii tehnice despre sistemul electric de propulsie sau pachetul de baterii, Marcus Breitschwerdt, șeful Mercedes-Benz Vans a declarat că acest concept este „aproape de varianta de serie” și „va atrage familiile și toți acei clienți, indiferent de vârsta lor, care se bucură de activități de petrecere a timpului liber și au nevoie de mult spațiu și versatilitate fără a renunța la confort și stil”.

Singurele detalii clare despre acest concept sunt dimensiunile – 4.945/1.863/1.826 mm, existența ușilor glisante pe ambele părți ale vehiculului și includerea în dotare a sistemului de infotainment MBUX.

Leave a Comment