Share
Dacia va prezenta la Geneva Motor Show „un showcar 100% electric”

Dacia va prezenta la Geneva Motor Show „un showcar 100% electric”

Surprizele se țin lanț în ceea ce privește marca Dacia. După un 2019 cu vânzări bune, o confirmare a oficialilor francezi de la Renault în privința unui viitor vehicul electric Dacia, astăzi se confirmă și prezența la expoziția auto de la Geneva a unui concept care precede lansarea modelului de serie 100% electric.

Așa cum LifeNews a menționat de mai multe ori pe parcursul ultimelor săptămâni, apariția primului model 100% electric al mărcii Dacia este chiar mai aproape decât se așteaptă mulți. După anunțul de săptămâna trecută al oficialilor grupului Renault, entitate din care face parte și Automobile Dacia, astăzi a venit și confirmarea prezenței la Salonul Auto de la Geneva a unui concept care reprezintă o „previzualizare a celui mai accesibil autoturism 100% electric de pe piață”.

Conform detaliilor oferite de oficialii Renault despre prezența grupului la Geneva Motor Show 2020, „Dacia deschide un nou capitol și își începe revoluția electrică. Fidelă istoriei sale de «gamechanger» în industria auto, marca Dacia intră pe piața electrică și va prezenta un showcar 100% electric. O revoluție care valorifică experiența de peste 10 ani a grupului Renault în domeniul mobilității electrice”.

De asemenea, fiind singurul producător auto care oferă o întreagă gamă cu alimentare duală – benzină și GPL – producătorul Automobile Dacia va prezenta tot la Geneva și noul motor Tce 100 ECO-G. În plus, pentru a marca a 15-a aniversare a mărcii în Europa, Dacia va prezenta o serie limitată aniversară.

Ediția din 2020 a Geneva International Motor Show (GIMS) este deschisă publicului între 5 și 15 martie, iar „showcar”-ul Dacia va avea premiera mondială pe 3 martie, în prima zi rezervată presei și specialiștilor.

Citește și:

Leave a Comment