Share

Viitoarea prezentare a colecției masculine Armani se va desfășura cu public

Casa italiană Armani a anunţat revenirea publicului la prezentarea următoarei sale colecţii masculine primăvară-vară 2022, programată pentru 21 iunie la Milano, la Săptămâna Modei.

„Revenirea publicului a fost decisă în urma ameliorării generale a sănătăţii publice legată de pandemia de coronavirus”, a precizat casa de modă conform AFP.

Prima mare casă de modă italiană care a anunţat reluarea defilărilor în prezenţa publicului, Armani, a fost şi prima care a renunţat la acesta, la începutul pandemiei, în februarie 2020.

Maestrul Giorgio Armani, în vârstă de 86 de ani, a explicat la acel moment decizia prin măsurile sanitare luate de guvernul italian care a recomandat evitarea adunărilor în faţa propagării rapide a pandemiei în nordul ţării.

Mai mult chiar, designerul a reacţionat producând combinezoane de protecţie pentru personalul medical în fabricile sale destinate produselor de lux. Acestea au fost, ulterior, distribuite gratuit.

Prezentarea de la Milano va fi urmată pe 6 iulie de o alta la Paris. Defilarea Giorgio Armani Prive va avea loc la Ambasada Italiei.

Citește și:

Leave a Comment