Share

Skoda Vision 7S, un studiu care dezvăluie un nou limbaj de design

Cehii de la Skoda au prezentat astăzi primele schițe oficiale ale studiului Vision 7S dezvăluind astfel viitorul limbaj de design pentru SUV-urile mărcii.

În ciuda faptului că este doar un studiu, Skoda Vision 7S urmează pașii făcuți de compania cehă, parte a grupului Volkswagen, și cu alte modele care au evoluat astfel de la nivelul de studiu, la cel de concept și, apoi, la vehicul de serie.

În cazul Vision 7S, designerii Skoda au creat un nou limbaj de design pentru viitoarele SUV-uri electrice ale mărcii. Printre cele mai importante elemente noi ale acestui studiu se numără grila frontală, mai lată, mai plată și cu nuanțe închise.

În același timp, blocurile optice din față au fost poziționate către extremitățile vehiculului, suprapuse și dominate de o bandă care îndeplinește rolul de lumini de zi. Grupate, blocurile optice au forma literei „T”, un detaliu complet diferit de ceea ce oferă marca în prezent.

O idee similară se remarcă și în parte din spate, acolo unde stopurile au tot forma literei „T”, cu luminile de poziție plasate orizontal, atât pe hayon cât și pe o parte din laturi și cu stopurile de frână, mai mari, coborând pe marginile hayonului.

Revenind la partea frontală, pe lângă blocurile optice și grila frontală complet diferite, se remarcă și o nouă interpretare a capotei motorului, mai ascuțită, precum și o bară de protecție regândită care înglobează șapte prize de aer verticale.

În privința interiorului, Skoda a dat câteva detalii la jumătatea lunii iulie. Atunci, oficialii mărcii notau că studiul Vision 7S prezintă un automobil spațios, cu o arhitectură flexibilă a interiorului, oferind suficient spațiu pentru până la șapte persoane.

Mai multe detalii despre noul limbaj de design Skoda vor fi făcute publice pe măsură ce studiul va evolua.

Citește și:

Leave a Comment