Share

Nou record Bulgari pentru cel mai subțire ceas

An de an maeștri diviziei de ceasuri a Bulgari bat recorduri. Poate părea ciudat pentru o casă cunoscută mai degrabă pentru alte produse de lux, însă la capitolul ceasuri subțiri Bulgari a ajuns la al șaselea record.

Bulgari tocmai a revendicat al șaselea record mondial în zona ceasurilor subțiri prin noul Octo Finissimo Tourbillon Chronograph Skeleton Automatic. În acest domeniu, al celor mai subțiri ceasuri, maeștri casei par să nu aibă limite.

Din 2014, an de an Bulgari prezintă un nou ceas care bate recorduri. Cu excepția lui 2015, e drept. Așa au apărut, pe rând, cel mai subțire ceas manual cu tourbillon în 2014, cel mai subțire ceas cu minute repeater în 2016, cel mai subțire ceas cu mecanism automatic în 2017, cel mai subțire ceas automatic cu tourbillon în 2018, cel mai subțire cronograf cu fucnțuie GMT în 2019 și, acum, Octo Finissimo Tourbillon Chronograph Skeleton Automatic. Acesta din urmă are o carcasă cu o grosime de doar 7,40 mm.

Dincolo de carcasa din titan a noului Bulgari Octo Finissimo Tourbillon Chronograph Skeleton Automatic se află calibrul automat BVL 388 cu o grosime de numai 3.50 mm care oferă o rezervă de putere de 52 de ore.

„2020 este încă un an grozav pentru Bulgari, grație acestui Tourbillon Chronograph Skeleton care stabilește un al șaselea record consecutiv pentru Octo Finissimo. Să nu uităm nici că, în ianuarie, la Dubai, am dezvăluit Serpenti Seduttori Tourbillon, cel mai mic tourbillon pentru femei de pe piață, care se alătură Diva Finissima Minute Repeater, cel mai subțire ceas pentru femei din prezent”, a declarat Jean-Christophe Babin, directorul executiv Bulgari.

Leave a Comment