Share

Mercedes-Benz deschide un nou canal de vânzare în România

Reprezentanța din România a Mercedes-Benz a anunțat lansarea unui showroom online local, o platformă care pune în legătură clienții cu mașina dorită.

Conform oficialilor Mercedes-Benz România, acest nou showroom virtual va asigura clienților „o experiență de cumpărare rapidă și dinamică” oferindu-le posibilitatea de a cumpăra un autovehicul nou dintr-o ofertă de peste 100 de modele disponibile pentru livrare imediată.

Pentru achiziționarea online a modelului Mercedes-Benz dorit, clienții trebuie să parcurgă pași simpli. Primul este folosirea filtrului pentru a vedea lista de autovehicule Mercedes-Benz disponibile. Apoi trebuie selectat un partener de vânzări autorizat din proximitate, utilizând filtrul pe oraș sau codul postal și autovehiculul de interes.

Ulterior, este trimisă cererea de ofertă personalizată care va fi abordată în cel mult 24 de ore sau este contactat direct dealerul autorizat. La final sunt stabilite, împreună cu partenerul de vânzări autorizat, toate detaliile privind achiziționarea, inclusiv alternativele de finanțare disponibile sau opțiunea de schimb.

„În ceea ce privește serviciile de mobilitate, relația cu clienții și serviciile personalizate, Mercedes-Benz a fost întotdeauna un pionier în industria auto, iar această nouă inițiativă a brandului susține orientarea către client și angajamentul pentru excelență. Lansarea showroomului online Mercedes-Benz în România este un alt pas important în îmbunătățirea accesibilității și atractivității brandului, întrucât aduce portofoliul la viață în mediul online, printr-o experiență interactivă de vânzare a mașinilor. Această platformă ne ajută să deschidem un alt canal de vânzare, adresat tuturor clienților. Scopul nostru este de a eficientiza experiențele pe multiple canale pe care clientul le vizitează, oferind, în același timp, o experiență consistentă de cumpărare, online și offline”, a declarat Amanda Zhang, CEO Mercedes-Benz România.

Persoanele care accesează showroomul online Mercedes-Benz pot beneficia de un briefing auto aprofundat, cu posibilitatea de a vedea toate specificațiile tehnice și configurația mașinii selectate. În plus, pentru cei care doresc să aibă o experiență de condus și să descopere modelul înainte de achiziție, poate fi programat și un test drive prin completarea formularului dedicat.

Citește și:

Leave a Comment