Share

Mandarin Oriental a inclus în ofertă cel mai mare apartament de hotel din Paris

Hotelul Mandarin Oriental din Paris a introdus introdus în această vară în oferta sa o un apartament cu totul special pentru închirierea căruia solicită 32.000 de euro pe noapte.

Parisul poate una dintre cele mai romantice destinații, dar se dovedește la fel de popular pentru vacanțele în familie. Multe hoteluri de lux din capitala franceză înregistrează creșteri de 30% – 40% în privința solicitărilor adresate de familiști cu copii, ceea ce generează o nevoie crescută de apartamente cu mai multe dormitoare sau camere interconectate. Parțial pentru a răspunde acestor nevoi crescute, hotelul Mandarin Oriental din Paris a introdus introdus în această vară în oferta sa o suită specială, care nu este doar suficient de mare pentru tine și rudele de gradul întâi familia ta imediată, ci chiar și pentru toate mătușile, unchii și verii tăi.

Amplasat pe aproape întreg etajul 6 al hotelului și oferind vedere spre Rue Saint-Honore, aceste apartament parisian este în prezent cea mai mare suită de lux din Paris, cu o suprafață de 430 de metri pătrați, cu o grădină suplimentară și o terasă de 230 de metri pătrați.

Această veritabilă vilă (care a avut nevoie de șase luni pentru a fi creată) a fost proiectată de francezii de la Gilles & Boissier pentru a evoca o reședință în stil Haussmann cu influențe Art Déco, făcând stilul său un pic mai clasic decât atmosfera contemporană a hotelului.

Contra sumei de 32.000 de euro, pe lângă apartamentul exclusivist sunt oferite și servicii de top precum majordom dedicat sau o cină pregătită de renumitul bucătar Thierry Marx.

apartament Mandarin Oriental
apartament Mandarin Oriental

Leave a Comment