Share

Două nave de croazieră vor deveni hoteluri plutitoare pentru Cupa Mondială din Qatar

Navele de croazieră MSC Poesia şi MSC Europa vor fi ancorate în portul din Doha pe toată durata Cupei Mondiale de fotbal din Qatar. Cele 4.000 de cabine ale acestora vor fi utilizate de fanii echipelor participante.

Aproximativ 4.000 de cabine de croazieră vor fi disponibile pe durata Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, ce va avea loc în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie 2022, ca urmare a unui acord încheiat între comitetul organizator şi societatea de navigaţie MSC.

Prin acest acord, societatea de navigaţie cu sediul la Geneva va pune la dispoziţie în portul din Doha două dintre cele 16 vapoare de croazieră ale sale, MSC Poesia şi MSC Europa, cu un total de 4.000 de cabine.

„Ei vor oferi fanilor o vedere spectaculoasă din West Bay”, un cartier aflat pe malul mării din capitala qatariană, a anunțat Comitetul organizator al Cupei Mondiale din 2022.

„Închirierea pacheboturilor de croazieră pentru fani face de multă vreme parte din strategia de cazare din Qatar. Ţara propune soluţii durabile pentru turneul final care va debuta pe 21 noiembrie 2022”, explică oficialii din Doha.

Qatarul a inaugurat în octombrie un nou terminal pentru pasageri, întrucât caută să crească numărul de nave de croazieră care vor acosta în portul său, care va fi extins până în 2022.

Qatarul speră să atragă 1,5 milioane de vizitatori pe durata Cupei Mondiale din 2022.

Leave a Comment