Share

Primul serviciu românesc de închiriere de maşini direct de la proprietar este disponibil în Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Timişoara

perpetoo.com, primul serviciu românesc de închiriere de maşini direct de la proprietar către client, a fost lansat oficial. Tariful e stabilit de proprietar, iar platforma încasează un comision prestabilit.

ortalul perpetoo.com intermediază procesul prin care proprietari de automobile îşi pun maşinile la dispoziţia clienţilor interesaţi. De astăzi, servicul funcționează în Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Timişoara, următoarele orașe vizate fiind Braşov, Constanţa, Sibiu şi Oradea.

Tariful de închiriere către client este stabilit de proprietarul autoturismului, iar platforma încasează un comision. Potrivit reprezentanţilor perpetoo.com, acest comision este în prezent de 5 euro pentru fiecare 25 de euro încasaţi de la client.

Potrivit reprezentanţilor start-up-ului perpetoo.com, serviciul acceptă oferte de închiriere de maşini având maximum 10 ani vechime. Ei susţin că toate operaţiunile sunt fiscalizate, deoarece platforma acceptă doar plata cu cardul.

Persoanele interesate să plaseze automobile în închiriere pe acest site trebuie să îşi înfiinţeze firme sau să devină PFA şi să realizeze contracte de chirie cu beneficiarii, au mai precizat reprezentanţii perpetoo.com.

Oficialii perpetoo.com au menționat că nu este necesar un proces de autorizare specială pe domeniul transporturilor pentru cei interesaţi să ofere maşini de închiriat prin această platformă, deoarece relaţia comercială dintre proprietarii de maşini şi clienţi este una de închiriere între două părţi. Proiectul include oferte de asigurare speciale pentru maşinile participante.

Clienţii au la dispoziţie un sistem de rating prin care pot clasifica ofertanţii de maşini de închiriat.

Leave a Comment