Share

Cellini, distruibuitor de produse de lux, oferă cadou verighete pentru toți medicii români care se vor căsători anul acesta

Cellini, cea mai veche rețea de magazine de bijuterii și ceasuri din România, a anunțat lansarea campaniei #ViațaEFrumoasăÎmpreună prin care oferă cadou verighete pentru toți medicii români care se vor căsători anul acesta.

Conform oficialilor Cellini, „zilele acestea, când solidaritatea, responsabilitatea socială şi grija pentru comunitate sunt esenţiale, Cellini le mulțumeste tuturor medicilor din România care în această perioadă grea îşi desfăşoară activitatea în spitalele publice din prima linie destinate tratării pacienţilor afectaţi de noul coronavirus și le oferă verighetele gratuit celor care se vor căsători în acest an. Acest beneficiu se acordă tuturor solicitărilor primite până în data de 30 iunie 2020, iar procedura de aplicare poate fi găsită pe pagina dedicată campaniei”.

„Responsabilitatea socială înseamnă pentru noi grijă față de comunitate și convingerea că fiecare gest contează pentru binele acesteia. Mai mult ca oricând acum am simțit că trebuie să fim alături de cei care îşi riscă viaţa şi sănătatea în fiecare zi. Astfel, avem speranța că vom trece cu bine peste această criză, iar până atunci încercăm să fim alături de cei din prima linie, medicii – adevărații noștri eroi în alb, care se luptă cu această pandemie, pentru ca multe vieți să fie salvate, iar viața comunității să își revină la normal, cât mai curand posibil, pentru că, Viața e frumoasă împreună, nu-i așa?”, a declarat Dragoș Nicolae, CEO Cellini Group.

Cellini este cea mai veche rețea de magazine de bijuterii și ceasuri din România. Începând cu din 1999, anul în care primul magazin Cellini s-a deschis în București Cellini a devenit partenerul principal în România al unor mari grupuri producătoare de ceasuri precum Calvin Klein, Hublot, IWC Schaffhausen, Longines, Omega, Rado, Swatch, TAGHeuer, Tissot, Zenith, la care se adaugă renumite branduri de bijuterii precum Fabergé, Damiani, Meister, Casato, Leo Pizzo, Maria Granacci, Bigli, Eva Nobile, Carezze, Bambini Preziosi, Insieme sau Dogma.

Leave a Comment