Share

Cele mai bune linii aeriene din lume

TripAdvisor, cel mai mare site de călătorii din lume, a anunțat câștigătorii premiilor Travellers Choice pentru companiile aeriene, identificând transportatorii preferați ai călătorilor din întreaga lume.

Utilizatorii TripAdvisor au decis prin vot cele mai bune linii aeriene din lume în 2019. Conform portalului de călătorii, câștigătorii au fost determinați folosind un algoritm care a ținut cont de cantitatea și calitatea recenziilor și evaluărilor companiilor aeriene transmise de călătorii din întreaga lume, pe o perioadă de 12 luni. Principalele atuuri ale câștigătorilor premiului Travellers ‘Choice sunt serviciile excepționale, calitatea și valoarea.

La nivel mondial, utilizatorii TripAdvisor consideră că linia aeriană cea mai bună este în acest an Singapore Airlines, în timp ce pe locul secund se află Qatar Airways, iar pe trei, EVA Air din Taiwan. În Top 10 se mai află, în ordine Emirates (EAU), Japan Airlines (Japonia), Southwest Airlines (SUA), Azul (Brazilia), Air New Zealand (Noua Zeelandă), Jet2.com (Marea Britanie) și All Nippon Airways (Japonia).

Jet2.com, cea mai bună linie aeriană din Europa

La nivel european, cea mai bună linie aeriană este considerată Jet2.com din Marea Britanie. În ciuda faptului că este un operator low-cost, serviciile și respectarea orarului de zbor, au propulsat această companie peste linii aeriene cu tradiție precum KLM, Lufthansa sau Air France.

La categoria companiilor aeriene mari, primele locuri sunt ocupate, în ordine, de Virgin Atlantic (Marea Britanie), urmată de KLM (Olanda) și Swiss (Elveția).

Cele mai bune linii aeriene regionale sunt, în 2019, Aegean Airlines (Grecia), urmată de Air Corsica și Air Dolomiti.

©Lifenews.ro – Articolele lifenews.ro pot fi preluate în limita a 500 de caractere și doar cu acordul redacției.

Leave a Comment