Share

37.710 amenzi pentru depășirea vitezei legale în doar șapte zile

Săptămâna 1 – 7 aprilie 2019 a fost dedicată controalelor T.I.S.P.O.L. – Speed. Polițiștii rutieri din toată țara au verificat respectarea regimului legal de viteză de către șoferi, acționând astfel pentru prevenirea accidentelor rutiere.

În cele șapte zile de controale, polițiștii au verificat peste 53.000 de conducători auto și au aplicat 37.710 sancțiuni contravenționale pentru depășirea vitezei legale.

Peste 2.240 de șoferi au rămas fără permisul de conducere, după ce au fost depistați circulând cu viteză excesivă. De asemenea, polițiștii angrenați în activitățile sus-menționate au constatat 22 de infracțiuni la regimul rutier.

Cu 212 km/h pe DN2

La doar o zi după finalizarea operațiunii T.I.S.P.O.L. – Speed, un şofer din Bucureşti a fost surprins de radar conducând cu cu 212 km/h pe DN2-E85, pe un sector de drum cu limitare 100 km/h.

„Pe DN2-E85, în afara localităţii Călimăneşti, poliţiştii au oprit un autoturism condus de un bărbat din Bucureşti, înregistrat de aparatul radar cu viteza de 212 km/h, pe un sector de drum cu limitare 100 km/h”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, agent-şef adjunct Paula Enache. Potrivit acesteia, şoferul a fost sancţionat contravenţional, iar permisul i-a fost suspendat pentru 90 de zile.

©Lifenews.ro – Articolele lifenews.ro pot fi preluate în limita a 500 de caractere și doar cu acordul redacției.

Leave a Comment