Share
Samsung a început comercializarea  Galaxy S20 în România

Samsung a început comercializarea Galaxy S20 în România

Reprezentanța din România a grupului coreean Samsung a anunțat astăzi debutul comercial al modelelor Galaxy S20, Galaxy S20+ şi Galaxy S20 Ultra.

Compania Samsung Electronics România a anunţat vineri lansarea comercială în România a seriei de telefoane inteligente Galaxy S20, formată din trei modele de telefoane: Galaxy S20, Galaxy S20+ şi Galaxy S20 Ultra.

Seria de telefoane inteligente Galaxy S20 poate fi achiziționată începând de astăzi din magazinele fizice Samsung şi de pe site-ul samsung.com/ro, precum şi din magazinele partenerilor.

Telefoanele din seria Galaxy S20 sunt echipate cu cea mai recentă tenhnologie 5G: Galaxy S20+ şi Galaxy S20 Ultra suportă atât sub-6 cât şi mmWave, iar Galaxy S20 suportă sub-6.

Securitatea, celor trei telefoane din seria S20 este asigurată de Knox, platforma de securitate mobilă dezvoltată de Samsung, care protejează întreg dispozitivul, de la cip până la software.

Telefoanele din seria Galaxy S20 sunt disponibile în România în următoarele variante de culori: Galaxy S20: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink, Cloud White; Galaxy S20+: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cosmic Black, Cloud White; Galaxy S20 Ultra: Cosmic Grey, Cosmic Black.

Reprezentanţii Samsung România susţin că modelele de telefoane din seria S20 realizează cele mai performante fotografii făcute de pe un telefon inteligent.

„Telefoanele din seria Galaxy S20 schimbă fundamental modul în care surprindem şi împărtăşim cu ceilalţi felul în care vedem lumea. Acestea includ cele mai bune specificaţii de care au nevoie utilizatorii, şi le oferă cea mai bună experienţă mobilă. Aş aminti aici noua arhitectură a camerelor, care combină inteligenţa artificială cu cel mai mare senzor de imagine produs de Samsung, de 108MP, care le dă acestora posibilitatea de a realiza cele mai bune fotografii făcute vreodată pe un smartphone”, a declarat Tiberiu Dobre, Head of IM Division Samsung Romania & Bulgaria.

Pe site-ul oficial Samsung România Galaxy S20 costă 4.299 de lei, Galaxy S20+ 4799 de lei, iar Galaxy S20 Ultra 7.399 de lei.

Telefoanele sunt disponibile și pe eMag cu prețuri similare.

Samsung Galaxy S20

Citește și:

Leave a Comment