Share

Wizz Air va zbura în această vară de la București către Zakynthos și Corfu

Oficialii Wizz Air au anunțat deschiderea a două noi rute de zbor de la București către Zakynthos și Corfu. Cele două curse săptămânale vor putea fi utilizate între 15 iunie și 15 septembrie 2021.

Conform Wizz Air, cele două curse spre Zakynthos și Corfu se vor desfășura între 15 iunie și 15 septembrie de două ori pe săptămână, marțea și sâmbăta. Biletele sunt deja disponibile.

Aceste noi rute se adaugă celor trei servicii deja existente operate de la Aeroportul Otopeni către stațiunile grecești, destinații populare de vacanță pentru români. Astfel, pasagerii din București și împrejurimi vor putea călători cu Wizz Air, în vara anului 2021, către cinci destinații de vacanță din Grecia : Heraklion, Mykonos, Santorini, Zakynthos și Corfu.

Grecia este bogată în cultură și peisaje superbe, fiind preferată de turiștii din întreaga Europă pentru plajele sale relaxante, natura minunată și ospitalitate. Renumită pentru viața de noapte activă și pentru plajele sale minunate, insula Zakynthos este o destinație excelentă pentru toate vârstele și gusturile. În afară de frumusețile sale naturale, Zakynthos are și o cultură veche și bogată, influențată mult de venețieni. Cea mai cosmopolită insulă din Marea Ionică, Corfu, a fost printre primele insule grecești care s-au deschis turismului. Cu un oraș uimitor cu arhitectură venețiană, numeroase atracții turistice și plaje minunate, insula Corfu se bucură de mii de vizitatori în fiecare an. Nu în ultimul rând, bucătăria din Grecia este o adevărată încântare pentru simțuri.

Ofcialii operatorului aerian susțin că Wizz Air a implementat măsuri stricte de sănătate și igienă pentru a proteja pasagerii și echipajul. În timp ce filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează deja 99,97% din virușii și bacteriile din aer, noile protocoale ale Wizz Air sunt compatibile cu recomandările de distanțare fizică, asigură un mediu ultra-curat la bord și reduc orice interacțiune umană neesențială și contactul fizic, astfel încât pasagerii WIZZ să se simtă în siguranță pe parcursul călătoriei spre destinație.

Pentru siguranță, Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca o măsură suplimentară de protecție. Procedând astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație și au opțiunea de a-și anula zborul cu până la trei ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat sub formă de credit de companie.

„Suntem bucuroși să anunțăm extinderea rețelei noastre de rute din România către Grecia cu două noi destinații de vacanță captivante. Cu noile rute de la București la Zakynthos și Corfu, aducem mai multe oportunități de călătorie pentru români, care se pot bucura de tarife ultra-reduse și pot călători în siguranță către destinațiile lor preferate de vacanță la bordul aeronavelor noastre moderne. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm la bord primii pasageri către aceste frumoase stațiuni de plajă”, a declarat Andras Rado, Senior Corporate Communications Manager al Wizz Air.

Din datele furnizate de Wizz Air reiese că prețurile biletelor către Zakynthos și Corfu încep de la 149 de lei. Tariful este aferent unui singur segment și includ taxa de administrare. Prețul include un bagaj de mână (dimensiuni maxime : 40 x 30 x 20 cm). Trollerul și orice bagaj adițional de cală sunt tarifate adițional. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe site-ul copmpaniei sau prin intermediul aplicației dedicate. Numărul de locuri la tariful indicat este limitat. Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri și A321neo cu 239 locuri.

Leave a Comment