Share

Wizz Air devine cea mai mare companie aeriană care operează din București

Wizz Air a anunțat o extindere semnificativă în România, adăugând cinci aeronave la baza sa din București, precum și creșterea capacității la Bacău, Cluj-Napoca, Iași și Sibiu.

Conform Wizz Air, baza din București va avea la dispoziție 17 aeronave, compania devenind astfel cel mai mare operator aerian care zboară din capitala României.

Oficialii Wizz Air susțin că au fost încărcate locuri suplimentare pentru zboruri încă de vineri, 9 septembrie, iar compania va aduce prima dintre cele cinci noi aeronave Airbus A321 care se alătură flotei românești începând cu 4 octombrie.

Ca parte a acestei creșteri, compania aeriană a anunțat și introducerea a trei rute noi de la București către Atena, Praga și Larnaca și frecvențe crescute pe 30 de rute existente, inclusiv către destinații cheie precum Londra, Roma, Milano, Barcelona, Paris, Bruxelles-Charleroi, Dortmund, Eindhoven, Madrid și Tel Aviv. În total, compania va adăuga 2,6 milioane de locuri suplimentare pieței din România.

Odată cu creșterile din București și noile rute adăugate rețelei românești, Wizz Air devine cea mai mare companie aeriană care operează din București, precum și din Cluj-Napoca, Bacău, Iași, Sibiu, Craiova, Suceava și Timișoara, reiterându-și angajamentul de a oferi destinații populare și tarife reduse cât mai multor pasageri români.

„Wizz Air este încântată să facă o investiție atât de importantă în București și România. Știm cât de important este ca pasagerii să poată călători și dorim să ne asigurăm clienții că au opțiuni pentru a-și planifica călătoriile. Cu 13,8 milioane de locuri care vor asigura operațiunile pe rute noi și extinse la tarife reduse către 36 de destinații dinspre România, precum și tarifele noastre speciale pentru clienții Blue Air, Wizz Air își consolidează angajamentul față de piața din România. Oferim acum un număr total de aproximativ 200 de rute din România”, a declarat Evelin Jeckel, Acting Network Officer.

Operatorul aerian a anunțat astăzi tarife speciale pentru clienții Blue Air, companie care a suspendat zborurile până luni, 12 septembrie. Pasagerii Blue Air afectați pot rezerva acum zboruri de la 49,99 EUR folosind codul rezervării Blue Air.

Companie aeriană ultra-low-cost, Wizz Air, operează o flotă de 165 de aeronave Airbus A320 și A321. Operatorul aerian a fost alegerea preferată a 27,1 milioane de pasageri în anul financiar care s-a încheiat pe 31 martie 2022.

Citește și:

Leave a Comment