Share

Wizz Air caută, din nou, însoțitori de zbor și piloți în România

În încercarea de a angaja noi piloți și însoțitori de zbor, Wizz Air organizează 11 evenimente de recrutare în România.

Wizz Air își continuă eforturile de recrutare în Europa, inclusiv în România, și urmărește să angajeze mai mulți însoțitori de zbor și piloți în cadrul bazelor din rețeaua sa. Unsprezece evenimente de recrutare vor avea loc doar în România în lunile februarie și martie pentru candidații aspiranți. Cei care au visat dintotdeauna la o carieră în nori și doresc să participe se pot înscrie aici.

Ca parte a efortului de recrutare a însoțitorilor de zbor, compania aeriană va găzdui o serie de evenimente pe parcursul următoarelor două luni. Acestea vor avea loc în Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Bacău și Craiova, oferind însoțitorilor de zbor aspiranți șansa de a descoperi mai multe despre Wizz Air și de a aplica în aceeași zi pentru o poziție vacantă în echipa companiei aeriene. Astfel, candidații sunt așteptați să sosească la ora 9.00, cu un CV actualizat, și să fie pregătiți de o zi plină cu activități, inclusiv o prezentare personală, jocuri de rol situaționale, exerciții de grup și un interviu individual.

Wizz Air încurajează înscrierile însoțitorilor de zbor experimentați, precum și pe cele ale doritorilor fără experiență. Compania notează că „însoțitorii de zbor care se alătură echipei se pot aștepta la salarii competitive în cadrul uneia dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa, instruirea specifică unui lider în industrie, oferirea unui salariu în timpul perioadei inițiale de instruire, uniformă gratuită, bilete nelimitate pentru angajați, un număr de bilete gratuite și reduceri pentru prieteni și familie, dar și un program lunar de lucru anunțat în fiecare lună”.

Eforturile de recrutare ale Wizz Air în România vin în contextul unei perioade de expansiune continuă a companiei aeriene, care oferă în acest moment o varietate de rute către destinații din toată Europa de pe aeroporturile din țară. De la intrarea sa pe piața din România în 2006, Wizz Air a oferit rute către destinații populare și neexploatate pentru pasagerii români.

În același timp, Wizz Air recrutează noi piloți, care vor avea oportunitatea de a opera flota nouă și sustenabilă a companiei aeriene, formată din aeronave Airbus A320 și A321 și aflată în continuă creștere.

Compania aeriană întâmpină înscrierile venite din partea comandanților și prim-ofițerilor experimentați, precum și din partea celor fără nicio experiență de zbor.

„Ultimii doi ani au reprezentat o perioadă atractivă de expansiune pentru Wizz Air și suntem încântați să ne mărim echipa de însoțitori de zbor în toată rețeaua noastră, în contextul în care capacitatea și cererea continuă să crească înaintea sezonului estival. Indiferent de experiență, suntem hotărâți să oferim însoțitorilor noștri de zbor o direcție clară în carieră și oportunități pentru dezvoltare, precum și programe de lucru care să sprijine echilibrul între viața profesională și cea personală”. declară Andras Rado, Senior Cabin Crew Recruitment Manager al Wizz Air.

Wizz Air, companiea aeriană low-cost, operează o flotă de 149 de aeronave Airbus A320 și A321. Compania este listată la London Stock Exchange.

Citește și:

Leave a Comment