Share

Trupa Bros vrea să lanseze un nou album după o pauză de 30 de ani

După ce a dispărut de pe scena muzicală la începutul anilor 90, grupul muzical britanic Bros are în plan lansarea unui nou nou album în 2022.

Formaţia Bros, care a cunoscut celebritatea în special datorită hitului „When Will I Be Famous”, compusă în prezent din gemenii Matt şi Luke Goss după plecarea din trupă a lui Craig Logan, nu a mai scos pe piaţă un album din 1991, anul în care a apărut „Changing Faces”. Cei doi membri se află, însă, în discuţii pentru înregistrarea unor piese noi, pe care speră să le lanseze anul viitor.

Matt a confirmat, de asemenea, pentru contactmusic.com că el şi fratele său au în vedere realizarea unui alt documentar, după „Bros: After The Screaming Stops” (2018), care s-a bucurat de popularitate.

„În 2022 ne vom gândi la realizarea unui nou disc şi, eventual, vom da curs unora dintre ofertele pe care le-am primit pentru a realizat un alt documentar”, a spus Matt adăugând că „există o energie când suntem împreună”.

Cântăreţul în vârstă de 53 de ani a spus că documentarul lor l-a apropiat de Luke, cei doi reuşind astfel să îşi rezolve problemele.

„A fost ca o terapie în văzul lumii. Nu mi-am dat seama cât de supărat era fratele meu pe faptul că eu eram liderul. Însă, a fost ca un fel de scuză fără sfârşit. Nu mai puteam să îmi cer scuze. A fost acum 27 de ani”, a declarat el pentru revista Sorted.

Matt a recunoscut recent că pandemia de coronavirus i-a oferit timp să reflecteze şi a realizat că şi-a „abuzat corpul” şi mintea cu „divertisment” nonstop. „Cred, fără îndoială, că am fost forţaţi cu toţii spre auto-reflecţie. Şi cred că au fost vremuri grozave uneori pentru noi, dar şi extrem de tulburătoare câteodată, pentru că ne-am trăit viaţa într-un asemenea ritm încât uneori nu ne-am mai uitat în stânga şi în dreapta la lucrurile care ne supărau şi ne deranjau, am avut patru sau cinci spectacole pe săptămână, timp de 10 ani, aici, în America şi s-a ajuns la un punct în care simţeam că îmi abuzam corpul şi viaţa”, a spus el.

„Nu conta decât divertismentul şi a-i face pe oameni să se simtă transportaţi, nu mă gândeam la unele dintre lucrurile din propria viaţă şi (apoi) am realizat această problemă a sănătăţii mintale şi totul a devenit foarte, foarte important pentru mine”, a adăugat muzicianul.

Leave a Comment