Share

STB a digitalizat centrele de încărcare a cardurilor

Societatea de Transport Bucureşti (STB) transformă toate centrele de reîncărcare în puncte de vânzare cu funcţionalităţi complete.

Conform oficialilor STB, centrele vor avea și POS-uria astfel încât plățile se vor putea face și cu card bancar.

Începând de astăzi, la toate centrele de vânzare STB se pot emite şi reîncărca toate tipurile de abonamente, inclusiv cele cu reduceri sau gratuităţi.

Prin urmare, elevii, studenţii şi pensionarii vor putea achiziţiona sau prelungi valabilitatea abonamentelor de la orice punct de vânzare.

„Prin acest demers oferim utilizatorilor STB SA confort şi siguranţă la plata titlurilor de călătorie cu cardul bancar, precum şi un acces facil la achiziţionarea acestora prin integrarea tuturor funcţionalităţilor în întreaga reţea de comercializare a societăţii. Procesele de modernizare şi digitalizare ale societăţii fac parte din direcţiile strategice de dezvoltare , toate eforturile fiind menite să crească calitatea serviciilor oferite călătorilor, precum şi îmbunătăţirea condiţiilor de muncă pentru angajaţi”, a declarat directorul general STB SA, Adrian Criţ.

Lista completă a centrelor de emitere şi reîncărcare poate fi accesată pe site. Plata titlurilor de călătorie se poate face şi online pe site-ul instituției, prin intermediul aplicaţiei 24Pay sau prin SMS la 7458, disponibil în toate reţelele de telefonie mobilă.

Citește și:

Leave a Comment