Share

Pierce Brosnan susține că ar fi trebuit să joace rolul James Bond într-un film regizat de Tarantino

Într-un interviu acordat revistei Esquire, celebrul actor Pierce Brosnan a declarat că a discutat cu Quentin Tarantino despre realizarea unui film din seria James Bond însă proiectul nu s-a concretizat.

Pierce Brosnan a dezvăluit într-un interviu pentru revista Esquire că s-a întâlnit cu Quentin Tarantino într-un hotel din Hollwood în 2004, la puţin timp după ce acesta regizase „Kill Bill: Vol. 2”, pentru a discuta o colaborare pentru franciza dedicată Agentului 007. După mai multe pahare de alcool, discuţia a derivat spre o propunere pe care actorul a transmis-o casei sale de producţie, dar care, în final, nu a fost acceptată.

„(Tarantino) bătea în masă şi spunea «eşti cel mai bun James Bond, vreau să fac un Bond»”, a dezvăluit Pierce Brosnan în declaraţii ce au fost preluate, conform AFP, de mai multe reviste specializate.

Potrivit afirmaţiilor sale, Quentin Tarantino a vrut să se întâlnească cu el după ce filmase „Die Another Day” (2002), ultimul său rol Bond de când se alăturase acestei francize, în 1995. „A fost după cel de-al doilea film «Kill Bill». Voia să mă vadă, aşa că m-am dus la Hollywood şi l-am aşteptat la hotelul Four Seasons”, a povestit Pierce Brosnan.

Când Tarantino a apărut, cei doi au băut împreună mai multe pahare de Martini şi erau destul de „ameţiţi” atunci când regizorul american a insistat asupra ideii de a realiza împreună un film din seria „James Bond”.

Brosnan nu a împărtăşit mai multe detalii despre ideea lui Tarantino de a se implica în universul Agentului 007, dar a povestit că regizorul i-a spus în linii mari că voia să facă acest film şi că va transmite propunerea unui studio cinematografic.

„Dar nu s-a ivit un prilej pentru asta, pentru ca Tarantino să facă un film cu James Bond”, a povestit Brosnan. Starul de origine irlandeză consideră însă că un astfel de proiect cinematografic „ar fi fost un film foarte bun”.

După această întâlnire, franciza „James Bond” s-a reluat cu un alt protagonist, Daniel Craig, în „Casino Royale” (2006) şi fără participarea regizorului Quentin Tarantino.

Zece ani mai târziu şi după cinci filme din această franciză clasică, Daniel Craig se va despărţi în 2020 de celebrul rol al agentului 007 odată cu filmul „No Time To Die”, a cărui premieră a fost amânată pentru toamna acestui an din cauza pandemiei.

Leave a Comment