Share

Mai americani decât cei de peste Ocean: Flanco anunță o întreagă lună „Black Friday”

Retailerul de produse IT&C, electronice şi electrocasnice Flanco îi face până și pe americani să regrete că au inventat conceptul „Black Friday” (Vinerea Neagră) demarând începând de mâine o „vineri neagră” care va dura aproape o lună.

Conform companiei, în perioada 25 octombrie – 23 noiembrie, va avea loc o nouă ediţie a campaniei promoţionale Black Friday, pe durata căreia vor fi oferite reduceri de până la 80%. Discounturile vor fi oferite la peste 750.000 de produse, în 155 de magazine din 114 oraşe din România, precum şi online, pe propria pagină de Internet.

Astfel, pe rafturile fizice şi virtuale ale retailerului vor fi disponibile peste 100.000 de televizoare, 65.000 de telefoane, 300.000 de electrocasnice mari şi mici, precum şi sute de mii de alte produse din gamele IT, gaming, auto, gadget, scule şi unelte sau fitness.

„Modalitatea de livrare a comenzilor este extrem de complexă, presupunând livrări atât din depozite, cât şi din reţeaua de magazine, din acest motiv ne vom baza pe parteneriatul strategic cu principalii curieri – FAN Courier, pentru livrările din depozite şi Urgent Cargus, pentru cele din magazine. Astfel, ne dorim ca în primele patru zile de la comanda clientului să scoatem din depozit peste 90% din colete”, declară Dragoş Sîrbu, CEO Flanco.

În acelaşi timp, clienţilor Flanco le sunt oferite multiple facilităţi de achitare a cumpărăturilor de Black Friday, de la creditele în rate fixe şi până la plata în 2-40 de rate, fără dobândă, prin cardurile de credit.

De asemenea, Black Friday 2019 aduce şi o tombolă aniversară. Toate bonurile de cumpărături din reţeaua naţională de magazine şi toate comenzile plasate pe flanco.ro vor intra în tragere la sorţi, iar 100 de clienţi îşi vor primi banii înapoi pentru cumpărăturile efectuate, sub formă de card cadou, menţionează retailerul.

Black Friday este denumirea informală a zilei care urmează după Ziua Recunoștinței în Statele Unite, și care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun. Termenul „Black Friday” a apărut pentru prima dată în Philadelphia și a însemnat blocaje grele de trafic vineri, după Ziua Recunoștinței.

Deoarece Ziua Recunoștinței este a patra zi de joi din noiembrie, Black Friday este în ziua de vineri de după ea, și are loc în fiecare an între 23 și 29 noiembrie.

Leave a Comment