Share

eMAG anunță un nou serviciu de livrare a produselor în ziua comenzii, inclusiv sâmbătă și duminică

Oficialii eMAG au anunțat astăzi introducerea unui serviciu de livrare a comenzilor în aceeași zi pentru sute de mii de produse.

Conform eMag, noul serviciu, gratuit pentru clienții „Genius”, este deocamdată disponibil în București, dar va fi extins și în alte orașe mari din țară.

Comenzile plasate pe platforma eMAG până la ora 12.30 vor putea fi livrate în aceeași zi atât la easybox, cât și prin curier, șapte zile din șapte, chiar și în weekend. Livrarea în aceeași zi este gratuită pentru membrii Genius, respectiv 16,99 lei pentru non-membri.

Pe lângă livrarea în aceeași zi în București, clienții eMAG Genius beneficiază și de transport gratuit la peste trei milioane de produse înscrise în program la oricare dintre cele peste 1.300 de puncte easybox din țară, de livrare a doua zi pentru comenzile plasate până seara târziu, precum și de beneficii exclusive în tazz by eMAG. De asemenea, membrii eMAG Genius se bucură de posibilitatea de retur într-o perioadă extinsă la 60 de zile, de restituirea instant a banilor pentru retururile la easybox și de alte beneficii exclusive.

„Am promis de fiecare dată clienților noștri că, prin serviciile pe care le aducem, îi ajutăm să economisească timp și astfel, bani. Imaginați-vă cât timp poți economisi începând de acum cu serviciul Genius, comandând până la prânz tot ce ai nevoie: de la costume de baie, ochelari de soare, creme de protecție solară, încălțăminte, bere sau chiar espressoare și le vei primi, acasă, în doar câteva ore, șapte zile din șapte, inclusiv în weekend”, a declarat Andrei Șercanean, ecommerce director eMAG.

Totodată, Tudor Manea, CEO eMAG, consideră că mulți clienți ar comanda mai mult de la eMAG „dacă am reuși să livrăm mai repede, inclusiv în weekend. Acum am reușit să le îndeplinim această dorință clienților din București și ne bucurăm că pot petrece mai mult timp în familie, cu prietenii sau practicând sportul preferat în loc să caute locuri de parcare la magazin”.

Companie românească fondată în 2001, eMAG s-a extins în regiune exportând modelul local în Bulgaria și Ungaria.

Leave a Comment